Texas Coleslaw

Texas Coleslaw
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisy przystawki, więc dać Texas Coleslaw spróbować. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.44 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 273 kalorie, 4G białka, oraz 21 g tłuszczu na porcję. Udaj się do sklepu i odebrać marchew, sól koszerna i pieprz, pekan, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 86%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Texas Coleslaw, Surówka Z Musztardy Texas, oraz Wędzone, przyprawy przetarte, Texas-Style mostek na Texas tosty dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużej misce dodać kapustę, marchew, jabłka, cebula, i pekan.
Składniki, których będziesz potrzebować
Na 1 AnanasaNa 1 Ananasa
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Czekoladowe Dekoracje Deserowe I Bita śmietanaCzekoladowe Dekoracje Deserowe I Bita śmietana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
2
Dobrze wymieszać i odstawić.
3
W małej misce połączyć musztardę i wodę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie PlasterkiOgórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
4
Ubić oliwę z oliwek; dodać cukier, cayenne, kminek, sok pomarańczowy, i creme fraiche i dobrze wymieszać. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Creme FraicheCreme Fraiche
1/2 Szklanki 100% Owoców Jagodowych Do Smarowania1/2 Szklanki 100% Owoców Jagodowych Do Smarowania
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Oliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek StołowychOliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek Stołowych
¼ łyżeczki Oregano¼ łyżeczki Oregano
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
5
Wlać sos na mieszaninę kapusty i wrzucić dobrze do herbu. Ułożyć na talerzu i udekorować liśćmi mięty.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
Na 1 AnanasaNa 1 Ananasa
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia51
Magazyn