Tex-Mex Lasagne

Tex-Mex Lasagne
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc wypróbuj Tex-Mex Lasagnan. Na 1,97 zł za porcję, ten przepis okładki 20% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 32G białka, 33g tłuszczu, oraz w sumie 498 kalorii. Ten przepis służy 8. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Jest ona dostarczana przez Taste Of Home. Jeśli masz sos pomidorowy, tortille kukurydziane, mieloną wołowinę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 15 minut. Niewiele osób lubi to śródziemnomorskie danie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowy dieta. Z łyżką wynik 47% to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Hamburgery Tex-Mex, Kremowa Sałatka Z Makaronem Tex-Mex, oraz Tex-Mex Posiekana Sałatka Z Kurczaka podobnych receptur.

Instrukcje

1
Na dużej patelni gotować wołowinę na średnim ogniu, aż nie będzie już różowa; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Dodaj sos pomidorowy, pomidory, przyprawę taco i przyprawioną sól. Gotuj na wolnym ogniu przez 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszanka Przypraw TacoMieszanka Przypraw Taco
Sól SezonowanaSól Sezonowana
Sos PomidorowySos Pomidorowy
PomidorPomidor
3
Rozprowadzić 1/2 szklanki sosu mięsnego w nasmarowanym 13-calowym. x 9 po. naczynie do pieczenia. Na wierzch dwie tortille i jedna trzecia sosu, twarożek i ser rozdrobniony. Powtórz warstwy dwa razy. Przykryć; piec w temperaturze 350° przez 30-40 minut lub do rozgrzania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser RozdrobnionySer Rozdrobniony
TwarożekTwarożek
4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa
SOSSOS
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
4
Odstawić na 5 minut przed cięciem.

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano i Verdicchio to moje najlepsze typy na włoski. Włosi znają się na jedzeniu i na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze komponują się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Fonterutoli Chianti Classico z oceną 4.3 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 24 dolarów za butelkę.
Fonterutoli Chianti Classico
Fonterutoli Chianti Classico
Kolor: głęboko purpurowo-czerwony, ale jasny i wyjątkowo skoncentrowany.Bukiet: niezwykle intensywny i złożony z zapachami wiśni i malin w połączeniu z lekkimi tostami i korzennymi odcieniami.Smak: wpływ w ustach jest ostry, ale miękki ze względu na znaczną strukturę tanin, w których wyróżniają się te, które są miękkie i dobrze zaokrąglone. Kwasowość łączy się z ciałem wina i pomaga w przekazywaniu przyjemnych wrażeń ciepła i siły. Wino ma długie wykończenie, które jest nietypowe dla zwykłego Chianti Classico.Wnioski: ci, którzy twierdzą, że Chianti Classico jest kolczastym i szorstkim winem, zmienią zdanie po degustacji tego 1999 roku, który jest gotowy do picia teraz, ale poprawi się przez co najmniej pięć lat więcej.Alkohol: 13,5% obj.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia10
Magazyn