Tex-Mex Enchiladas T. J. Forda
Tex-Mex Enchiladas T. J. Forda to bezglutenowe danie główne. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 224 kalorie, 13g białka, oraz 10 g tłuszczu każdy. Na 1,06 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 51 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz zupę z kurczaka z serem enchilada, ser pepper jack, łagodny sos enchilada i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Hamburgery Tex-Mex, Tex-Mex Posiekana Sałatka Z Kurczaka, oraz Kremowa Sałatka Makaronowa Tex-Mex dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°. W średniej misce wymieszaj zupę i sos enchilada.
W dużej misce, wymieszać 1 szklanka mieszanki zupy z kurczakiem, kukurydza i 1 szklanka sera. W małej misce, odstawić 3/4 szklanki mieszanki zupy.
Rozłóż pozostałą 1 1/2 szklanki mieszanki zupy w ungreased 13x9-calowym naczyniu do pieczenia.Na kuchence mikrofalowej, tortille stos i przykryć ręcznikiem papierowym; ciepła na Wysokiej 1 minutę, aby zmiękczyć.
Umieścić około 1/4 szklanki mieszanki kurczaka wzdłuż środka każdej tortilli.
Zwiń i umieść boki szew dół w naczyniu do pieczenia z sosem.
Wlać 3/4 szklanki mieszanki zupy na enchiladas.
Posypać pozostałym 1 szklanką sera.
Piec 25 do 30 minut lub aż ser topi się i sos jest bąbelkowy wokół krawędzi.
Tymczasem w małej misce wymieszaj razem pomidory i kolendrę. Łyżka mieszanki pomidorowej na każdej porcji.
W razie potrzeby udekoruj limonką.