Tex-Mex Dip wołowo-fasolowy

Dip z wołowiną i fasolą Tex-Mex może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na przystawki. Ten przepis służy 12. Na 72 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 135 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz zmielony kminek, fasolę pinto, pastę pomidorową bez dodatku soli i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Hamburgery Tex-Mex, Kremowa Sałatka Makaronowa Tex-Mex, oraz Tex-Mex Posiekana Sałatka Z Kurczaka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Gotować wołowinę w dużej patelni nonstick na średnim ogniu, aż rumiane, mieszając do kruszonki.
Dobrze odcedzić; wołowinę zwrócić na patelnię.
Dodać pastę pomidorową i 4 kolejne składniki (przez pokrojone w kostkę pomidory) i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu 5 minut lub aż gruby, mieszając od czasu do czasu.
Łyżka mieszanki mięsa do miski; top z pokruszonym serem i zieloną cebulą.
Podawać z chipsami tortilla.