Tex Mex Dip
Dip Tex Mex może być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy przepis służy 12 i kosztuje 1,65 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 19g białka, 27 g tłuszczu, oraz w sumie 353 kalorie. Udaj się do sklepu i odbierz SOS picante, ser Monterey jack, mieloną wołowinę i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni południowo-zachodniej. 3 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Hamburgery Tex-Mex, Tex-Mex Posiekana Sałatka Z Kurczaka, oraz Kremowa Sałatka Makaronowa Tex-Mex dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Umieść mieloną wołowinę na dużej, głębokiej patelni. Gotować na średnim ogniu, aż równomiernie zbrązowieje.
Dobrze odcedzić, wymieszać z chili w proszku i kontynuować gotowanie 5 minut.
W naczyniu do pieczenia 8x8 cali, rozprowadzić fasolę refried.
Ułóż fasolę z mieloną wołowiną i mieszanką chili w proszku. Wierzch z warstwami cebuli, zielonej papryki chile, sosu picante, sera Muenster i sera Monterey Jack.
Piec w nagrzanym piekarniku 35 do 45 minut, aż ser topi się i lekko rumiany. Przed podaniem polać śmietaną.