Tex-Mex Butternut Bisque
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na zupy, więc dać Tex-Mex Butternut Bisque spróbować. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 6 i kosztuje 1,27 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 160 kalorii, 3G białka, oraz 5G tłuszczu. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz dyni, ząbki czosnku, sól, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Hamburgery Tex-Mex, Kremowa Sałatka Makaronowa Tex-Mex, oraz Tex-Mex Posiekana Sałatka Z Kurczaka.
Instrukcje
Podsmażyć cebulę i czosnek w gorącym oleju w holenderskim piecu na średnim ogniu 2 do 3 minut lub do miękkości.
Dodać squash i następne 3 składniki, i gotować 1 minutę; mieszać w bulionie i chiles. Przykryć i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do niskiej, i gotować na wolnym ogniu 20 do 25 minut lub aż squash jest przetargu widłowego.
Wyjąć z ognia i wymieszać kawałki tortilli.
Ostudzić 15 minut. Mieszanka procesowa, partiami, w blenderze lub robocie kuchennym, aż będzie gładka, zatrzymując się, aby zeskrobać boki w razie potrzeby. Powrót mieszanki squash do holenderskiego pieca.
Wymieszać w pół i pół, i gotować na średnim ogniu 2 do 3 minut lub aż dokładnie ogrzane.
Dekorować, w razie potrzeby.
Uwaga: zupa może być również przetwarzana za pomocą ręcznego blendera bezpośrednio w holenderskim piekarniku. Testowaliśmy z Terra Stix cienko pokrojone chipsy z warzyw korzeniowych.