Tetrazzini Z Indyka

Tetrazzini Z Indyka
Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 41 kalorii. Ten przepis służy 30 i kosztuje 17 centów za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Udaj się do sklepu i odbierz masło, indyka, rosół z kurczaka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Tetrazzini Z Indyka, Tetrazzini Z Indyka, oraz Tetrazzini Z Indyka dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Makaron gotować zgodnie z zaleceniami na opakowaniu, pomijając sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
SólSól
2
W międzyczasie roztopić masło na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Dodać grzyby; gotować i mieszać do 8 do 10 min. albo do przetargu. Wymieszać z serem śmietankowym o obniżonej zawartości tłuszczu i bulionem. Doprowadzić do wrzenia, często mieszając; dusić na średnim ogniu 7 min. lub aż lekko zgęstnieje, mieszając od czasu do czasu. Wymieszać z indykiem i groszkiem; gotować 3-5 min. lub aż do ogrzania, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser śmietankowy O Obniżonej Zawartości TłuszczuSer śmietankowy O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
GrzybyGrzyby
Cała TurcjaCała Turcja
BulionBulion
GrochGroch
4
Odcedzić makaron.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
5
Podawać posypane mieszanką z indyka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cała TurcjaCała Turcja

Wyposażenie

TrudnośćTwardy
Gotowe W30 m.
Porcje30
Ocena Zdrowia0
Magazyn