Terryna Z Krótkim Żebrem

Terryna Z Krótkim Żebrem
Terryna z krótkim żebrem jest jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny danie główne. Ten przepis służy 12. Jedna porcja zawiera 859 kalorii, 29g białka, oraz 82g tłuszczu. Na $3.05 za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 godzin. Udaj się do sklepu i odebrać pieprz, ząbki czosnku, sól i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Duszone niezbyt krótkie żeberka z Hominowym gulaszem z nowej Turni na południu, Terryna Wakacyjna, oraz Deviled Ham Terrine.

Instrukcje

1
Gotować czosnek w oleju w 10-calowej patelni ciężkiej na małym ogniu, obracając od czasu do czasu, do miękkości i złoty, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Czosnek przełożyć łyżką szczelinową na deskę do krojenia i zacieru na pastę widelcem. Papryka gotować, sól, i pieprz w oleju pozostały w patelni na małym ogniu, mieszając, aż pachnące, o 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
CzosnekCzosnek
PieprzPieprz
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
PatelniaPatelnia
3
Wymieszaj razem olej z papryki, pastę czosnkową i krótkie mięso żeberka w dużej misce, aż dobrze się połączą. Zapakuj mieszaninę do garnka 5-6 filiżanek, terryny lub miski i pozostaw w temperaturze pokojowej 1 godzinę, aby umożliwić rozwój smaków.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta CzosnkowaPasta Czosnkowa
PaprykaPapryka
MięsoMięso
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
4
Podawać w temperaturze pokojowej.
1
Terrine można zrobić 2 dni wcześniej i schłodzić, przykryć. Doprowadzić do temperatury pokojowej przed podaniem.

Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Żeberka wołowe bardzo dobrze komponują się z Merlotem, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir. Wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze kawałki wołowiny dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwieniami, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze kawałki mogą poradzić sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Motłoch Merlot z 4.1 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.
Rabble Merlot
Rabble Merlot
Czarna wiśnia, ciemna jagoda, słodowa czekolada z niuansowymi nutami francuskiego dębu wanilii i mokki. Eleganckie i wyrafinowane na podniebieniu z dużą ilością ciemnych owoców prowadzących do jedwabistego, miękkiego wykończenia.
TrudnośćEkspert
Gotowe W25 hrs
Porcje12
Ocena Zdrowia18
Magazyn