Terrine de Campagne z różowym pieprzem

Terrine de Campagne z różowym pieprzem
Terrine de Campagne z różowym pieprzem może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 10 i kosztuje 84 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 206 kalorii, 9g białka, oraz 16G tłuszczu na porcję. Ten przepis z SippitySup ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz jajko, sól, pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Podobne przepisy to Prażony Ananas Z Różowym Pieprzem, Crostini z Ricottanem i różowym pieprzem, oraz Grillowana cukinia z różowym pieprzem i fetą.

Instrukcje

1
Umieść kostki schabu, wątróbki z kurczaka i grubo posiekany boczek w misce robota kuchennego wyposażonego w mocowanie ostrza.Pulsuj mieszaninę 12 lub 15 razy, skrobając boki 2 lub 3 razy w trakcie procesu. Szukasz bardzo zróżnicowanej tekstury. Nie przesadzaj.Gdy jesteś zadowolony z tekstury przenieść mieszaninę mięsa do dużej miski do mieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wątróbka DrobiowaWątróbka Drobiowa
SchabSchab
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
Naturalna Mieszanka Do CiastNaturalna Mieszanka Do Ciast
2
Dodać sól, różowy i czarny pieprz i brandy. Mieszać do włączenia. Następnie dodaj 2 lekko ubite jajka wraz z szalotką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz CzarnyPieprz Czarny
Dodatkowa Gęsta śmietana KremówkaDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka
2 Szczypty Zmielonych Goździków2 Szczypty Zmielonych Goździków
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
3
Wymieszać to wszystko razem całkiem dobrze.Wybierz trzy filiżanki terrine formy, lub inny piekarnik dowód danie o odpowiednim rozmiarze i kształcie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
4
Połóż pojedynczą linię liści laurowych na dnie mojej terryny. Są to głównie dla smaku, ale mogą być również ładną ozdobą. Tak czy inaczej, są i opcjonalne.Ułóż długie boki terryny paskami boczku. Pozostaw wystarczająco dużo boczku wiszącego po obu stronach, aby pokryć wierzch. Linia na całej długości formy. Ale oba końce należy pozostawić otwarte z boczkiem.Łyżka mieszanki mięsa do formy terrine. Wypełniając prawie całą drogę do góry, ale pozostawić około ¼ cala miejsca. Złóż wiszący boczek i na całej górze terrine.Jeśli twoja pleśń ma pokrywkę, połóż ją na przykryciu terryny. Jeśli nie, wytnij kawałek pergaminu na wymiar i owinąć całą terrinę folią aluminiową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
5
Niech smaki spotykają się w lodówce co najmniej 6 godzin. Noc jest lepsza.Kiedy jesteś gotowy do gotowania terrine Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
6
Umieścić przykrytą terrynę w dużym naczyniu do pieczenia i wlać wodę do naczynia do pieczenia, aby uzyskać połowę boków terryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
7
Piec to w bain-marie przez 1 ½ godziny, lub aż pasztet zacznie odciągać się od boków formy.Wyjmij terrine z wody i odstaw na bok, aby całkowicie ostygła, gdy jest jeszcze przykryta.Gdy jest chłodny, odcedzić wszelkie dodatkowe cieczy w formie terrine. Być może trzeba uruchomić nóż wzdłuż krawędzi formy, aby mieć pewność, że nie przykleja się.Odwróć formę na talerz. Użyj bardzo ostrego ząbkowanego noża do cięcia plastrów pateinto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Pokroić W Kostkę O Boku 1/2 Cala,Pokroić W Kostkę O Boku 1/2 Cala,
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Zielone M&M’sy3 Zielone M&M’sy
6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
8
Podawać z chrupiącym chlebem i dowolną kombinacją tradycyjnych akompaniamentów.
Składniki, których będziesz potrzebować
łyżka Importowana Grecka Oliwa Z Oliwekłyżka Importowana Grecka Oliwa Z Oliwek
TrudnośćEkspert
Gotowe W6 hrs
Porcje10
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn