Tempeh i Broccolini Stir-Fry
Tempeh i Broccolini Stir-Fry jest bezglutenowe i bezmleczne przepis z 4 porcjami. Na 3,23 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 409 kalorii, 19g białka, oraz 16G tłuszczu. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Najlepiej sprawdza się jako danie główne i odbywa się w ok. 30 minut. Udaj się do sklepu i podnieś tempeh, ukośnie pokroić groszek śnieżny, ocet ryżowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć olej canolan można śledzić to danie główne z Wiśniowo-Morelowe Obroty jako deser. Z łyżeczką wynik 60%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Kurczak z brokułami Stir-Fry, Stir-Fry z wołowiną i brokułami, oraz Wołowina i kapusta Stir Fry.
Instrukcje
Gotować Broccolini we wrzącej wodzie przez 2 minuty lub aż chrupiące-miękkie.
Spuścić i zanurzyć Broccolini do wody z lodem; drenaż. Wycisnąć do sucha.
Pokroić na 1-calowe kawałki.
Połącz 3 łyżki zielonej cebuli i kolejne 5 składników (przez czerwoną paprykę) w misce.
Rozgrzać dużą, ciężką patelnię lub wok na średnim ogniu.
Dodaj 1 łyżkę oleju do patelni; zawirować do herbu.
Dodaj tempeh; stir-fry przez 5 minut lub aż złoty kolor brązowy ze wszystkich stron.
Usuń tempeh z patelni; ogrzać.
Dodaj pozostałe 2 łyżeczki oleju do patelni; zawirować do herbu.
Dodać Broccolini i groszek śnieżny; stir-fry 2 protokół, mieszając od czasu do czasu.
Dodaj mieszaninę tempeh i octu na patelnię; doprowadzić do wrzenia. Podzielić ryż równomiernie między 4 miski; top z mieszaniny tempeh.
Posypać pozostałymi 3 łyżkami zielonej cebuli i orzeszków ziemnych.