Teena ' s Spicy Pesto Chicken and Pasta

Teena ' s Spicy Pesto Chicken and Pasta
Pikantny kurczak z Pesto i makaron teeny może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole receptury dania głównego. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.13 za porcję. Jedna porcja zawiera 392 kalorie, 22g białka, oraz 13g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz pesto bazyliowe, oliwę z oliwek, kolendrę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 52%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Teena ' s Spicy Pesto Chicken and Pasta, Pikantny makaron Peppadew pesto, oraz Pikantny Makaron Z Chipotle Pesto.

Instrukcje

1
Doprowadzić do wrzenia duży garnek lekko osolonej wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Makaron farfalle umieścić w garnku, gotować przez 8 do 10 minut, aż al dente, i odsączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
FarfalleFarfalle
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
3
Rozgrzać oliwę z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Wymieszać w chile pasty i kurczaka. Gotować i mieszać kurczaka 10 minut, lub aż równomiernie rumiane i soki uruchomić jasne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta ChiliPasta Chili
Cały KurczakCały Kurczak
5
Wrzucić gotowane farfalle, pesto, parmezan, i kolendra na patelni, i kontynuować gotowanie tylko do ogrzania przez.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowane FarfalleGotowane Farfalle
ParmezanParmezan
KolendraKolendra
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia

Wyposażenie

TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia13
Magazyn