Tea Sandwich Flats
Tea Sandwich Flats może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis służy 24 i kosztuje 29 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 55 kalorii. Jeśli masz koperek, półksiężycowate bułki) ciasto półksiężycowate, delikatesową sałatkę jajeczną i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis z BettyCrocker.com ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Mieszkania Cappuccino, Greckie Mieszkania Z Przekąskami, oraz Mocha-Nut Fudge Flats dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 191°. rozwiń ciasto na arkusz ciastek bez nadzienia, tworząc prostokąt o wymiarach 12x8 cali; jeśli używasz ciasta półksiężycowego, mocno naciśnij perforacje, aby je uszczelnić.
Piec 9 do 11 minut lub aż złoty kolor. Ochłodzić całkowicie, około 20 minut.
Pokroić na 24 (2x2-cala) kwadraty.
Do polewy z kozim serem, w średniej misce wymieszaj serek śmietankowy, kozi ser, czosnek w proszku i 1 łyżeczkę koperku. Łyżka około 2 łyżeczki mieszanki sera na każdy z 12 półksiężyc kwadratów. Top z warzywami i dodatkowymi świeżymi ziołami.
Do sałatki jajecznej polewa, łyżka około 2 łyżeczki sałatki jajecznej na każdym z 12 pozostałych półksiężyc kwadratów. Top z warzywami i dodatkowymi świeżymi ziołami.