Tater Crisp Chicken
Need a bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i דל פחמימות,zne danie główne? Tater chrupiący kurczak może być niesamowity przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 481 kalorii, 22g białka, oraz 39g tłuszczu każdy. Na 61 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odebrać masło, udka kurczaka, płatki ziemniaczane, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Z łyżeczką wynik 34%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Crisp Gnocchi " Tater Tots, Zapiekana zapiekanka z jabłek z bitą śmietaną, oraz Sweet Tater Tater Tots.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C).
W płytkim naczyniu lub misce umieścić roztopione masło lub margarynę, a następnie umieścić płatki ziemniaczane w osobnym płytkim naczyniu lub misce.
Kawałki kurczaka zwijamy na maśle lub margarynie, następnie w płatkach ziemniaczanych.
Umieść kawałki kurczaka w naczyniu do pieczenia o wymiarach 9x13 cali, skórą do góry.
Piec w temperaturze 400 stopni F (200 stopni C) przez 1 godzinę.