Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc wypróbuj tarty z twarogiem cytrynowym. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 92 kalorie. Ten przepis służy 24 i kosztuje 21 centów za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz jajka, skórkę cytrynową, jajko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Tarty Z Twarogiem Cytrynowym, Mini Tarty Z Twarogiem Cytrynowym, oraz Jagodowe Tarty Z Musem Cytrynowo-Twarogowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzać piekarnik do 191°. w średniej misce, wymieszać mąkę, pekan i 1/4 szklanki cukru. Wymieszać w 1/4 szklanki masła i 1 jajko, aż kruszeje. Nacisnąć w dolnej i górnej części 24 miseczek mini muffin.
Piec 10 do 12 minut lub do jasnego złotego koloru. Ostudzić skorupki tarty na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tarta Muszelki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
Patelnia
3
W rondlu 2-quart, posypać żelatynę na zimnej wodzie, aby zmiękczyć. W średniej misce, beat 1/2 szklanki cukru i 2 jajka z mikserem elektrycznym na dużej prędkości, aż gęste i cytryny kolorowe; mieszać do mieszaniny żelatyny. Gotować około 15 minut lub tylko do wrzenia na małym ogniu, stale mieszając.