Tarty Sernikowe
Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.19 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 453 kalorie. Jeśli masz wyciąg z migdałów, serek śmietankowy, cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Tarty Z Sernikiem Cytrynowym, Tarty Sernikowe Ricotta, oraz Tarty Sernikowe Keto dla podobnych receptur.
Instrukcje
Serki śmietankowe ubić na średniej prędkości mikserem elektrycznym, aż będą gładkie; dodać cukier i mąkę i dobrze ubić.
Dodać jajka, po jednym na raz, ubijając aż do wymieszania po każdym dodaniu. Wymieszać ekstrakty.
Lekko coat 6 (4-calowy) patelnie z wyjmowanym DNA z warzyw sprayu do gotowania; posypać Patelnie równomiernie z Gingersnap okruchy, wstrząsając płaszcz dno i boki patelni. (
Niech nadmiar okruchów pozostanie, równomiernie pokrywając dno każdej patelni.)
Ułożyć patelnie na blasze do pieczenia. Ciasto sernikowe podzielić równomiernie pomiędzy Patelnie.
Piec w 350 przez 18 do 20 minut lub aż zestaw.
Wyjąć z piekarnika i ostudzić na stojaku drucianym 30 minut; wyjąć z patelni do tarty. (Tokarka do naleśników świetnie sprawdza się przy usuwaniu tart z dna patelni i przenoszeniu ich na talerz do serwowania.) Podzielić owoce równomiernie i ułożyć dekoracyjnie na każdym serniku.
Dekorować, w razie potrzeby.