Tarty Orzechowo-Rodzynkowe
Tarta orzechowo-rodzynkowa wymaga mniej więcej 45 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 664 kalorie, 11g białka, oraz 38 g tłuszczu. Ten bezglutenowy przepis służy 10 i kosztuje 1,24 zł za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Świetnie sprawdza się jako deser. Jeśli masz mieloną gałkę muszkatołową, mielony cynamon, ocet i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 18%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Mini-Tarty Orzechowo-Rodzynkowe, Tarty Orzechowe, oraz Tarty Orzechowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pierwsze 6 składników wymieszać w dużej misce. Wymieszać z rodzynkami i prażonymi orzechami pekan.
Łyżka napełniania równomiernie do tart muszli.
Umieścić muszle na dużej blasze do pieczenia.
Piec tarty w temperaturze 325 przez 35 do 40 minut lub do złotego koloru.
Dekorować, w razie potrzeby.
Uwaga: Tylko do celów testowych użyliśmy skorupek Dutch Ann frozen tart.