Tarty lodowe karmelowo-jabłkowe

Tarty lodowe karmelowo-jabłkowe
Tarty lodowe karmelowo-jabłkowe wymagają około 6 godzin i 5 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 812 kalorii, 8G białka, oraz 38 g tłuszczu każdy. Na 1,56 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim Halloween wydarzenie. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz masło, bourbon, lody waniliowe i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Świetnie sprawdza się jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 26%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Szarlotka Smażone Ciasto Lodowe, Karmelowe Szarlotki Pop-Tarts, oraz Tarta Karmelowo-Jabłkowa Streusel.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Pulse pierwsze 4 składniki w robocie kuchennym 10 do 12 razy lub aż mieszanina przypomina Gruboziarnisty posiłek. Mocno dociśnij do dołu i do góry 8 (3 3/4 cala) okrągłych patelni z wyjmowanymi dnami (około 7 łyżek. na patelnię).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
3
Ułożyć patelnie na blasze do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
4
Piec 25 do 30 minut lub do lekko rumiane. Ostudzić całkowicie na blasze do pieczenia na stojaku z drutu (około 30 minut).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
5
Roztopić 2 Łyżki. masło na dużej patelni na średnim ogniu; dodać jabłka i brązowy cukier. Gotować, stale mieszając, 8 do 10 minut lub do miękkości i karmelizowane.
Składniki, których będziesz potrzebować
RamięRamię
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
6
Zdjąć z ognia i wymieszać z bourbonem. Całkowicie schłodzić (około 30 minut).
Składniki, których będziesz potrzebować
Whisky Bourbon (zalecane: Maker's Mark)Whisky Bourbon (zalecane: Maker's Mark)
7
Pozostawić lody w temperaturze pokojowej 10 minut lub aż zmiękną; umieścić lody w dużej misce i wymieszać mieszaninę jabłek. Przykryć i zamrozić 4 godziny lub do twardości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lody Neapolitańskie (w Kartonie)Lody Neapolitańskie (w Kartonie)
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
8
Podawać w tartych skorupkach z sosem karmelowym i orzechami pekan.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojone BrzoskwiniePokrojone Brzoskwinie
Tarta MuszelkiTarta Muszelki
16 Miniaturowych Wafli Waniliowych16 Miniaturowych Wafli Waniliowych
9
Dekorować, w razie potrzeby.
TrudnośćEkspert
Gotowe W6 hrs, 5 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawDodatki
OkazjeHalloween
Magazyn