Tarty cytrynowo-Kokosowe to Wegetariańskie przepis z 7 porcjami. Na 1,03 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 733 kalorie, 10g białka, oraz 49g tłuszczu. Mieszanka twarogu, masło, mąka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 50 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 82%, to danie jest świetne. Podobne przepisy to Tarty Cytrynowo-Kokosowe, Full House: Babeczki Kokosowe, Nadzienie Z Twarogu Cytrynowego, Lukier Kokosowo-Cytrynowy, Tosty Kokosowe, oraz Tarty Czekoladowe Kokosowe.
Instrukcje
1
Beat Serek i masło na średniej prędkości z mikserem elektrycznym, aż kremowy. Stopniowo dodawać mąkę do mieszaniny masła, ubijając z małą prędkością, aż do wymieszania. Uformuj mieszaninę na 48 kulek i umieść na blasze do pieczenia; przykryj i schłodź 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowy
Masło
Mąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser Ręczny
Blacha Do Pieczenia
2
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
3
Umieść 1 kulkę ciasta w każdej filiżance 2 lekko nasmarowanych (24-filiżanek) miniaturowych patelni do muffinek i uformuj każdą z nich w skorupę ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Muszle Do Ciast
Ciasto
4
Ubić jajka, masło i cukier, wymieszać ze świeżym sokiem z cytryny i ekstraktem kokosowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstrakt Kokosowy
Sok Z Cytryny
Masło
Cukier
Jajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
5
Wlać do skorupek ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Muszle Do Ciast
6
Piec w temperaturze 350 przez 18 do 22 minut lub do momentu napełnienia. Schłodzić w patelniach na stojakach z drutu 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
7
Wyjąć z patelni do stojaków Z Drutu; całkowicie schłodzić (około 20 minut).