Tarty Ciasteczkowe Z Serem Truskawkowym
Ten przepis służy 32. Jeśli 80 centów za porcję spada twój budżet, tarty z serem Truskawkowym mogą być świetne bezglutenowe przepis do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 270 kalorii, 7G białka, oraz 14g tłuszczu. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Matki. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz serek truskawkowy, cukier puder, mleko i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Truskawkowe Cytrusowe Ciastka Tarty, Sernik Truskawkowy Ciasteczka Tarty, oraz Kremowe Ciasteczko Truskawkowe " Tarty dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zrób ciasto ciasteczkowe zgodnie z zaleceniami na opakowaniu.
Rozwałkuj ciasto na 32 (1-calowe kulki); umieść w natłuszczonych kubkach muffin. Naciśnij każdą kulkę w dolnej i górnej części kubka muffin.
Piec w temperaturze 177° przez 12 do 15 minut lub aż brzegi po prostu zaczną brązowieć. Fajne 20 minut.
Wyjąć z patelni; całkowicie ostudzić.
Serek śmietankowy, mleko i cukier puder wymieszać mikserem na średniej prędkości do uzyskania gładkiej konsystencji. Napełnij każdą filiżankę ciastek zaokrągloną łyżeczką nadzienia. Top każde ciastko z polewą dekoracyjną i posypką. Przechowywać w lodówce.