Tarty Brzoskwiniowe Mini
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj Mini tarty brzoskwiniowe. Ten przepis służy 15 i kosztuje 23 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 67 kalorii, 1G białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz zmieloną gałkę muszkatołową, ciasto filo, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to Tarty Brzoskwiniowe, Tarty Brzoskwiniowe, oraz Mini Tarty Pomidorowe.
Instrukcje
Umieść stojak na środku piekarnika i rozgrzej do 191°. wyłóż dużą blachę do pieczenia z pergaminem.
Brzoskwinie pokroić na pół i usunąć pestki.
Umieść brzoskwinię w połowie ściętą stroną na desce do krojenia. Trzymając ją jedną ręką, przeciąć od 6 do 8 parzystych plastrów przez koniec łodygi, a następnie delikatnie wypchnąć, aby rozwinąć.
Połącz cukier, gałkę muszkatołową i orzechy pekan w misce.
Umieść jeden arkusz phyllo na blacie z wąską stroną do ciebie.
Spód lekko posmarować roztopionym masłem i posypać mieszanką cukrowo-orzechową. Złóż górną połowę na dolną połowę, lekko naciskając. Powtarzam, składamy górną połowę nad dolną. Powtórz jeszcze raz, tym razem szczotkując i posypując lewą połowę i składając prawą połowę. Powtórz jeszcze raz. Powinieneś mieć teraz prostokąt o wymiarach 3 na 4 cale.
Umieścić na blasze do pieczenia. Powtórz z pozostałymi 3 arkuszami phyllo.
Umieść połówkę brzoskwini na środku każdego prostokąta phyllo, posmaruj pozostałym masłem i posyp pozostałą mieszaniną cukru.
Piec, aż phyllo jest złoty brąz i chrupiące i brzoskwinia zmięknie, 20 do 25 minut, obracając patelni w połowie.
Umieścić na stojaku z drutu do ostygnięcia.