Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur deser, więc dać Tarte Tatin spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 32G tłuszczu, oraz w sumie 569 kalorii. Ten przepis służy 8. Na 94 grosze za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka soli, masła, wody i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Tarte Tatin o Smaku herbacianym (Tarte Tatin Au Thé), Tarte Tatin, oraz Tarte Tatin dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Masło pokroić na małe kawałki i zachować zimno do pracy w cieście.
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
4
Ubij jajko, wodę i wanilię; pracuj razem z 2 widelcami, aż ledwo się trzymają. Użyj kawałka plastikowej folii, aby rozwalić ciasto i przechowywać w lodówce przez 20 do 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Różne Posypki I Mini Krakersy W Kształcie Misiów Miodowych
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemki
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Roztopić masło i cukier razem w 12-calowy nonstick pieca dowód patelni na średnim ogniu.
Rozwałkuj schłodzone ciasto na blacie z mąki na 13-calowy dysk i połóż na wierzchu jabłek, przycinając nadmiar. Ukłucie widelcem w kilku miejscach, aby wypuścić parę.