Tartaletki Z Makaronem Cytrynowym
Lemon Macaroon Tartlets może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 81 kalorii, 1G białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Na 15 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka skrobi kukurydzianej, bitą polewą, sok z cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 8%, co jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Podobne przepisy to Tartaletki Z Makaronem Cytrynowym, Laski Z Makaronem Cytrynowym, oraz Batony Makaronowe Cytrynowo-Limonkowe.
Instrukcje
Przygotować skorupki tarty z makaronu i odstawić na bok.
Połącz cukier, skrobię kukurydzianą i skórkę cytryny w rondlu i dobrze wymieszaj. Stopniowo dodawać wodę i sok z cytryny; mieszać trzepaczką do wymieszania. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu i gotować, stale mieszając, 1 minutę. Stopniowo wymieszać jedną czwartą gorącej mieszaniny cytryny do jajka; dodać do pozostałej mieszaniny cytryny, stale mieszając. Gotować na średnim ogniu, stale mieszając, 1 minutę lub aż zgęstnieje.
Wlać mieszaninę do miski; w razie potrzeby mieszać w barwniku spożywczym.
Umieścić folię na powierzchni i schłodzić.
Łyżka 1 łyżka plus 1 łyżeczka mieszanki cytryny do każdej przygotowanej skorupki. Wierzch równomiernie z bitą polewą i kokosem.