Tartaletki Wiśniowo-Żurawinowe
Tartaletki wiśniowo-żurawinowe to bezmleczne hor d ' oeuvre. Jedna porcja zawiera 98 kalorii, 2G białka, oraz 1g tłuszczu. Ten przepis służy 15 i kosztuje 46 centów za porcję. Ten przepis od Betty Crocker ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odebrać lemon curd, bitą polewą, cukier, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni kreolskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 6%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to Tartaletki żurawinowo-gruszkowe z lodami żurawinowymi, Tartaletki Czekoladowo-Wiśniowe (Bez Pieczenia), oraz Tartaletki z pomidorów wiśniowych i tapenady.
Instrukcje
W rondlu 2-ćwiartkowym podgrzać żurawinę, cukier, rum i syrop kukurydziany do wrzenia. Gotować 2 minuty, stale mieszając, aż większość cieczy odparuje.
Podziel cytrynowy twaróg równomiernie między skorupki fillo. Na wierzchu po 1 łyżce mieszanki żurawinowej i 1 łyżeczce ubitej polewy.