Tartaletki wiśniowo-żurawinowe to bezmleczne hor d ' oeuvre. Jedna porcja zawiera 98 kalorii, 2G białka, oraz 1g tłuszczu. Ten przepis służy 15 i kosztuje 46 centów za porcję. Ten przepis od Betty Crocker ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odebrać lemon curd, bitą polewą, cukier, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni kreolskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 6%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to Tartaletki żurawinowo-gruszkowe z lodami żurawinowymi, Tartaletki Czekoladowo-Wiśniowe (Bez Pieczenia), oraz Tartaletki z pomidorów wiśniowych i tapenady.
Instrukcje
1
W rondlu 2-ćwiartkowym podgrzać żurawinę, cukier, rum i syrop kukurydziany do wrzenia. Gotować 2 minuty, stale mieszając, aż większość cieczy odparuje.
Składniki, których będziesz potrzebować
(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)
Posypki W Różnych Kolorach Lub Kolorowy Cukier
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
Miód Cytrusowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Zdjąć z ognia.
3
Podziel cytrynowy twaróg równomiernie między skorupki fillo. Na wierzchu po 1 łyżce mieszanki żurawinowej i 1 łyżeczce ubitej polewy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Standardowa Miska Waflowa Z Około 50 Kaloriami
Muszle Mini Filo
3 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Cukru
(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)