Tartaletki Mocha

Tartaletki Mocha
Tartlets Mocha może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Jedna porcja zawiera 98 kalorii, 2G białka, oraz 6G tłuszczu. Ten przepis służy 24 i kosztuje 17 centów za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz tię Marię, skrobię kukurydzianą, jajko i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Przynosi ci to Epikurious. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin. Ogólnie ten przepis zarabia bardzo zły (ale nadal naprawialny) wynik łyżki 9%. Podobne przepisy to Tartaletki Mocha, Tartaletki Z Kremem Mocha, oraz tartaletki chlebowe, szybkie tartaletki chlebowe z serem ziemniaczanym.

Instrukcje

1
Ubić razem żółtka, cukier, skrobia kukurydziana i szczyptę soli w misce z mikserem elektrycznym, aż gruby i blady, o 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Podgrzać mleko w 2-quart ciężki rondel na umiarkowanym ogniu, aż gorące, ale nie wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
3
Dodaj jedną trzecią gorącego mleka do mieszaniny żółtka w wolnym strumieniu, stale ubijając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
4
Resztę mleka wlać do mieszaniny żółtkowej, ubijając, a następnie przenieść do rondla. Dusić, ubijając stale, aż bardzo gruby, 1 1/2 do 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
5
Zdjąć z ognia i dodać czekoladę, Likier, masło i espresso w proszku.
Składniki, których będziesz potrzebować
ESPRESSO InstantESPRESSO Instant
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
(z Kartonu)(z Kartonu)
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
6
Odstawić, aż czekolada się rozpuści, około 1 minuty, a następnie ubijać, aż będzie gładka. Przebić krem przez drobne sito do miski. Powierzchnię kremu przykryć papierem woskowym i schłodzić do ostygnięcia, co najmniej 4 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
1 Duże Pomarańczowe żelki1 Duże Pomarańczowe żelki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie, Minimum 40 Sztuk, 8-calowe Szaszłyki Bambusowe1 Opakowanie, Minimum 40 Sztuk, 8-calowe Szaszłyki Bambusowe
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
1
Mieszaj mąkę, cukier, sól, masło, jajko i wanilię w robocie kuchennym, aż ciasto będzie gładkie i zacznie tworzyć kulkę (będzie miękkie, jak ciasto na ciastka). Ciasto wyłożyć na arkusz folii i zebrać w kulkę. Spłaszczyć ciasto na dysku i schłodzić, owinięte w folię, aż do jędrności, co najmniej 30 minut i do 8 godzin (na noc).
Składniki, których będziesz potrzebować
Różne Barwniki Spożywcze, żele Dekoracyjne, Posypki I CukierkiRóżne Barwniki Spożywcze, żele Dekoracyjne, Posypki I Cukierki
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych
2
Rozgrzej piekarnik do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością AzjatyckąKandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością Azjatycką
3
Zerwać 1-łyżeczka kawałki ciasta i naciśnij równomiernie do formy z mąki palców do postaci muszli o grubości około 1/16 cala, szczypanie nadmiar z obręczy i co DNA nieco cieńsze niż boki. Ułóż formy 1 cal od siebie w płytkiej patelni do pieczenia i schłodzić, aż ciasto będzie jędrne ponownie, o 30 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
(zalecany: Sos A1)(zalecany: Sos A1)
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
4
Piec w środku piekarnika, obracając patelnię w połowie pieczenia, aż blady złoty, 12 do 15 minut w sumie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością AzjatyckąKandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością Azjatycką
KRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, PodzielonyKRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielony
5
Przenieś Formy do stojaka w celu ostygnięcia, a następnie ostrożnie usuń skorupy z form. Zrobić więcej łupin tartlet w ten sam sposób, jeśli jest to pożądane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Muszle TartletMuszle Tartlet
(zalecany: Sos A1)(zalecany: Sos A1)
1
Napełnij torebkę ciasta kremem i ozdobnie wymieszaj w skorupki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duże Pomarańczowe żelki1 Duże Pomarańczowe żelki
(zalecany: Sos A1)(zalecany: Sos A1)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej
1
* Krem można przygotować 1 dzień wcześniej i schłodzić, przykryć.* Skorupki Tartlet można piec 3 dni wcześniej i przechowywać w temperaturze pokojowej w szczelnym pojemniku. * Tartlets mogą być montowane 2 godziny wcześniej i schłodzone, pokryte. Doprowadzić do temperatury pokojowej przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Muszle TartletMuszle Tartlet
1 Duże Pomarańczowe żelki1 Duże Pomarańczowe żelki
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs
Porcje24
Ocena Zdrowia0
Magazyn