Tartlets bananowe z kremem czekoladowym może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Na 94 grosze za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 32G tłuszczu, oraz w sumie 625 kalorii. Ten przepis służy 6. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, banany, skrobię kukurydzianą i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Czekoladowe tartaletki w cieście migdałowym z lodami szafranowymi, Tartaletki Z Kremem Czekoladowo-Bananowym, oraz Karmelizowane-bananowe tartaletki z słodko-gorzkim sosem czekoladowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Żółtka, cukier, skrobia kukurydziana i sól ubić w średniej misce, aby wymieszać. Mleko zagotować na wolnym ogniu w dużym rondlu. Stopniowo ubijaj gorące mleko w mieszaninę żółtkową. Powrót mieszaniny do rondla.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia Kukurydziana
żółtko Jaja
Cukier
Mleko
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
Trzepaczka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Ubij na średnim ogniu, aż krem zgęstnieje i zagotuje, o 2 1/2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Budyń
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
3
Zdjąć z ognia.
4
Dodaj czekoladę i rum i ubijaj, aż czekolada się rozpuści i mieszanina będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekolada
Miód Cytrusowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
5
Przelać krem do miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Budyń
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
6
Umieść folię bezpośrednio na powierzchni kremu. Przechowywać w lodówce przez noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Budyń
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia Foliowa
7
Do skórki: mieszamy mąkę uniwersalną, 2 łyżki cukru i sól w procesorze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka Uniwersalna
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Cukier
Sól
8
Pokroić w schłodzonym maśle za pomocą włączania / wyłączania, aż mieszanina będzie przypominać Gruboziarnisty posiłek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
9
Dodaj 1/4 szklanki wody z lodem i proces, aż wilgotne grudki tworzą, dodając więcej wody z lodem przez łyżeczki do herbaty, jeśli ciasto jest suche. Zebrać ciasto razem; podzielić na 6 równych kulek. Spłaszczyć każdą piłkę do dysku. Owinąć każdy dysk w plastiku; przechowywać w lodówce 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda
Ciasto
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
10
Rozwałkuj 1 krążek ciasta do 7-calowej rundy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto
Rolka
11
Przenieść do 4 1/2-calowej patelni tartlet z wyjmowanym dnem. Trim zwis ciasta do 1/2 cala. Fold zwis w, naciskając i tworząc podwójne grube boki. Przekłuj skórkę widelcem. Powtórz z pozostałymi 5 krążkami ciasta. Zamrażać skorupy 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Ciasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
12
Rozgrzej piekarnik do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
13
Piec skorupy, aż złoty kolor i pieczone przez, piercing widelcem, jeśli skorupy bańki, o 40 protokół. Schłodzić całkowicie w patelniach na stojaku. (Można dokonać 1 dzień wcześniej. Przechowywać hermetycznie w patelniach tartlet w temperaturze pokojowej.)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
14
Podgrzej brojlery. Podziel budyń równo między Skórki (Hojny 1/4 szklanki dla każdego).
Składniki, których będziesz potrzebować
Budyń
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Brojler
15
Umieść plastry banana dekoracyjnie na każdej tartletce, całkowicie pokrywając budyń.
Składniki, których będziesz potrzebować
Budyń
Banan
16
Banany posmarować lekko wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Banan
Woda
17
Na każdą tartę posypać 1 łyżką brązowego cukru bananami. Broil tylko do roztopienia cukru i pęcherzyki, o 1 1/2 protokół.