Szparagi z oliwką Gremolata
Szparagi z oliwkowym Gremolatanem to jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis z 8 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 42 kalorie. Na 1,54 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka ząbków czosnku, pieprz, pietruszka z płaskim liściem i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Najlepiej sprawdza się jako przystawka i odbywa się w mniej więcej 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 85%, co jest doskonałe. Spróbuj Burger oliwkowo-jagnięcy z miętą Gremolata, Szparagi z Gremolatą, oraz Szparag Gremolata dla podobnych receptur.
Instrukcje
Aby przygotować gremolatę, umieść oliwki w robocie kuchennym; pulsuj 3 razy lub aż drobno posiekasz.
Dodać natkę pietruszki, skórkę cytryny, sól i czosnek. Pulsuj 2 razy lub do momentu połączenia mieszaniny.
Gremolatę podawać na szparagach, posypać pieprzem.