Tarta Ze Świeżymi Jagodami Migdałowymi
Świeża Jagodowa tarta migdałowa może być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 6. Na 96 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegański przepis ma 280 kalorii, 5G białka, oraz 13g tłuszczu na porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Ten przepis od Betty Crocker ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz ekstrakt migdałowy, cukier granulowany, kryształy cukru dekoratorskiego i kilka innych rzeczy, aby zrobić to już dziś. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Tarta Z Jagodami Migdałowymi, Tarta jagodowo-migdałowa, oraz Tarta Z Jagodami Migdałowymi dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce wymieszaj jagody, cukier granulowany, skrobię kukurydzianą, wodę i ekstrakt migdałowy.
Wyjmij skórkę z torebki; rozwiń na arkuszu z ciasteczkami.
Rozłóż 1/4 szklanki migdałów na skorupie; naciśnij lekko do skorupy.
Łyżka mieszanki borówki na środku skorupy w ciągu 2 cali od krawędzi skorupy. Fold 2-calowy krawędź skorupy nad mieszaniną jagód, lekko zaciskając skorupę.
Posypać Brzeg skorupy kryształkami cukru.
Piec 25 do 30 minut, posypując pozostałe 1/4 szklanki migdałów na mieszance jagodowej w ciągu ostatnich 5 minut pieczenia, aż ciasto będzie złote. Lekko schłodzić.