Tarta Z Wiśniami

Tarta Z Wiśniami
Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 102 kalorie, 1G białka, oraz 0g tłuszczu każdy. Jeśli 68 centów za porcję spada w budżecie, Cherry Berry tarta może być spektakularny bezmleczne przepis do wypróbowania. Udaj się do sklepu i podnieś truskawki, nadzienie z owoców wiśni, skórki z ciasta i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Miodowo-tarta Wiśniowa Glazurowana łosoś z rustykalną tartą wiśniową salsą, Tarta Wiśniowa Tarta Czekoladowa, oraz Tom ' s Cheery Cherry Cherry berry Pie dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 232°. przygotuj ciasto ciasto zgodnie ze wskazówkami opakowania dla niewypełnionego ciasta z jedną skórką za pomocą 9-calowej patelni z wyjmowanym dnem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Forma TartaForma Tarta
PiekarnikPiekarnik
2
Umieścić skorupę na patelni; naciśnij w dolnej i górnej części patelni. W razie potrzeby przyciąć krawędzie. Obficie nakłuć skórkę widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Piec w temperaturze 232°. przez 9 do 11 minut lub do jasnego złotego koloru. Całkowicie fajne.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
W dużej misce delikatnie połącz wszystkie składniki nadzienia z wyjątkiem bitej śmietany. Łyżkę do schłodzonej, upieczonej Skórki. Przechowywać w lodówce co najmniej 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita śmietanaBita śmietana
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Usuń boki patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Dekoruj bitą śmietaną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita śmietanaBita śmietana
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 50 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia5
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn