Tarta Z Twarogiem Cytrynowym Meyer
Meyer Lemon Curd Tart może być tylko deser szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 286 kalorii. Ten przepis służy 10 i kosztuje 75 centów za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz żółtka, sól, orzechy makadamia i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 52 minuty. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Tarta Z Twarogiem Cytrynowym Meyer, Meyer Lemon Curd, oraz Meyer Lemon Curd dla podobnych receptur.
Instrukcje
Aby przygotować skórkę, połącz pierwsze 5 składników w robocie kuchennym; proces aż drobno zmielone. Z procesorem na, skropić 3 łyżki roztopionego masła przez rynny żywności, i proces aż do mieszania. Naciśnij mieszankę okruchów na dole iw górę strony 9-calowej metalowej patelni do tarty.
Piec w 400 przez 10 minut lub do tosty. Schłodzić na stojaku z drutu.
Aby przygotować nadzienie, połącz 1/2 szklanki cukru granulowanego, skrobię kukurydzianą i szczyptę soli w średnio ciężkim rondlu, mieszając trzepaczką. Wymieszać sok z cytryny i żółtka; doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu, stale mieszając trzepaczką. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 1 minutę lub do lekko grube, stale mieszając.
Zdjąć z ognia; dodać 2 łyżki masła i skórkę, delikatnie mieszając, aż masło się rozpuści. Łyżka mieszanki do średniej miski; lekko ostudzić.
Umieść folię bezpośrednio na powierzchni twarogu cytrynowego i schłodzić co najmniej 4 godziny lub przez noc (mieszanina zagęszcza się, gdy stygnie).
Łyżka twarogu równomiernie do przygotowanej Skórki.
3 białka i 1/8 łyżeczki soli umieścić w dużej misce i ubijać mikserem z dużą prędkością, aż uformują się miękkie szczyty.
Połączyć 1/4 szklanki cukru granulowanego i 1/4 szklanki wody w rondlu; doprowadzić do wrzenia. Gotować, bez mieszania, aż termometr zarejestruje 23
Gorący syrop wlać cienkim strumieniem na białka, ubijając, aż utworzą się sztywne szczyty.
Rozłóż bezę na tarcie. Broil 30 sekund lub do lekko rumiane.