Meyer Lemon Curd Tart może być tylko deser szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 286 kalorii. Ten przepis służy 10 i kosztuje 75 centów za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz żółtka, sól, orzechy makadamia i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 52 minuty. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Tarta Z Twarogiem Cytrynowym Meyer, Meyer Lemon Curd, oraz Meyer Lemon Curd dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 40
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Aby przygotować skórkę, połącz pierwsze 5 składników w robocie kuchennym; proces aż drobno zmielone. Z procesorem na, skropić 3 łyżki roztopionego masła przez rynny żywności, i proces aż do mieszania. Naciśnij mieszankę okruchów na dole iw górę strony 9-calowej metalowej patelni do tarty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot Kuchenny
Forma Tarta
3
Piec w 400 przez 10 minut lub do tosty. Schłodzić na stojaku z drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na Druty
Piekarnik
4
Aby przygotować nadzienie, połącz 1/2 szklanki cukru granulowanego, skrobię kukurydzianą i szczyptę soli w średnio ciężkim rondlu, mieszając trzepaczką. Wymieszać sok z cytryny i żółtka; doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu, stale mieszając trzepaczką. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 1 minutę lub do lekko grube, stale mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier Granulowany
Sok Z Cytryny
Skrobia Kukurydziana
żółtko Jaja
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
Trzepaczka
5
Zdjąć z ognia; dodać 2 łyżki masła i skórkę, delikatnie mieszając, aż masło się rozpuści. Łyżka mieszanki do średniej miski; lekko ostudzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Wołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
6
Umieść folię bezpośrednio na powierzchni twarogu cytrynowego i schłodzić co najmniej 4 godziny lub przez noc (mieszanina zagęszcza się, gdy stygnie).
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Cukru
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia Foliowa
7
Podgrzej brojlery.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Brojler
8
Łyżka twarogu równomiernie do przygotowanej Skórki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
9
3 białka i 1/8 łyżeczki soli umieścić w dużej misce i ubijać mikserem z dużą prędkością, aż uformują się miękkie szczyty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka Jaj
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
10
Połączyć 1/4 szklanki cukru granulowanego i 1/4 szklanki wody w rondlu; doprowadzić do wrzenia. Gotować, bez mieszania, aż termometr zarejestruje 23
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier Granulowany
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr Kuchenny
Patelnia Z Sosem
11
Gorący syrop wlać cienkim strumieniem na białka, ubijając, aż utworzą się sztywne szczyty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka Jaj
Syrop
12
Rozłóż bezę na tarcie. Broil 30 sekund lub do lekko rumiane.