Tarta z szynką i jajkiem
Tarta z szynką i jajkiem wymaga ok. 40 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 169 kalorii, 7G białka, oraz 11g tłuszczu. Ten przepis służy 10 i kosztuje 67 centów za porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. To jest przynoszone do Was przez smak domu. Mieszanka bułek półksiężycowych, jajka, mleko i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Ogólnie ten przepis zarabia not so awesome spoonacular score of 14%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Zapiekanka śniadaniowa z szynką i serem, Zapiekanka z szynką i zieloną fasolką, oraz Suwaki z szynką i serem hawajskim.
Instrukcje
Na patelni, podsmażyć cebulę na maśle do miękkości.
Zdjąć z ognia; wymieszać z szynką i odstawić. Rozwiń ciasto półksiężyc w jeden długi prostokąt. Naciśnij na dole i 1 w. po bokach 13-calowego. x 9-po. naczynie do pieczenia; uszczelnić szwy i perforacje.
Rozprowadzić z zastrzeżoną mieszaniną szynki. W misce ubić jajka, mleko, sól i pieprz; wymieszać z serem.
Piec w temperaturze 375° przez 23-28 minut lub aż nóż włożony do środka wyjdzie czysty. Przechowywać w lodówce resztki.