Ciasto Z Kremem Kokosowym
Potrzebujesz deser wegetariański? Ciasto z kremem kokosowym może być świetnym przepisem do wypróbowania. Ten przepis serwuje 8 i kosztuje 33 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 4G białka, 6G tłuszczu i w sumie 190 kalorii. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Mieszanka kokosa, cukru zastępczego równoważnego cukru, jajek i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik nie jest tak niesamowity. Spróbuj Ciasto Z Kremem Kokosowym, Ciasto Kokosowe Bez Gotowania, oraz Ciasto Z Kremem Kokosowym dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Umieść kokos w nie natłuszczonym 9-calowym. talerz do ciasta.
Piec w temperaturze 350° przez 4 minuty, kilkakrotnie mieszając; odstawić. (Kokos nie będzie w pełni prażony.)
Wyłóż nieprzytomną skorupkę ciasta podwójną grubością wytrzymałej folii.
Piec w temperaturze 450° przez 8 minut.
Usuń folię; piec 4-6 minut dłużej. Super.
W misce ubij jajka i sól przez 5 minut. (
Mieszanina będzie koloru cytrynowego i lekko pogrubiona.)
Dodaj mleko, substytut cukru, ekstrakt kokosowy i wanilię.
Przenieś do skorupy. (Skorupa będzie pełna.)
Piec w temperaturze 350° przez 30 minut.
Piec 8-10 minut dłużej lub do momentu, gdy nóż włożony w pobliżu środka wyjdzie czysty, a kokos lekko się zrumieni. Ostudzić na ruszcie przez 1 godzinę. Przykryj i wstaw do lodówki.