Dziękczynienie Resztki Nadziewane Muszle
Nadziewane muszle z resztek Dziękczynienia mogą być dobrym przepisem na poszerzenie repertuaru dań głównych. Ten przepis służy 8 i kosztuje $2.12 za porcję. Jedna porcja zawiera 582 kalorie, 28g białka, oraz 32G tłuszczu. Mieszanka twarogu, farszu, parmezanu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby wykorzystać serek można śledzić to danie główne z Kliny Deserowe Z Serem Śmietankowym jako deser. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. To będzie hit w Twoim Święto Dziękczynienia wydarzenie. Ogólnie ten przepis zarabia łyżeczka lita wynik 46%. Podobne przepisy to Dziękczynienie Resztki Nadziewane Muszle, Dziękczynienie Nadziewane Muszle.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Posmaruj naczynie do pieczenia 9x13 cali.
Napełnij duży garnek lekko osoloną wodą i doprowadz do wrzenia na dużym ogniu. Gdy woda się zagotuje, wymieszaj makaron z muszelkami i wróć do wrzenia. Gotować makaron odkryte, mieszając od czasu do czasu, aż makaron gotuje się przez, ale nadal jest twardy do ugryzienia, o 13 protokół.
Dobrze spuścić w durszlaku ustawionym w zlewie.
Umieścić indyka i farsz w robocie kuchennym i pulsować, aż drobno zmielone i połączone.
Zmielony indyk i mieszankę farszu umieścić w misce miksera stojącego wraz z serem śmietankowym, parmezanem, majonezem i 2 szklankami mozzarelli.
Wymieszać z mocowaniem łopatek na średnim poziomie, aż do dobrze wymieszanego.
Rozprowadzić 1/2 szklanki sosu na dnie przygotowanego naczynia. Ugotowane skorupki makaronu nadziewamy mieszanką z indyka i układamy w naczyniu w ciasnych rzędach. Top z pozostałym sosem i pozostałe 2 szklanki sera mozzarella.
Piec pod przykryciem przez 45 minut. Odkryć i gotować przez dodatkowe 10 minut, aż top jest rumiany i bąbelki. Pozostawić do ostygnięcia na 5 minut przed podaniem.