Tarta Z Ricottą
Ten wegetariański i דל פחמימות,zny przepis służy 12 i kosztuje 26 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 91 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i podnieś sól, pieprz, ciasto i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Tarta z ricottą, szynką i cebulką, Tarta z pomidorami i ricottą, oraz Tarta Ze Szpinakiem Ricotta.
Instrukcje
W dużej misce ubić jajka.
Dodać sery, salsę, sól i pieprz; dobrze wymieszać.
Ciasto rozwałkować na 12-in. okrąg na wyłożonej folią blasze do pieczenia.
Rozprowadzić mieszaniną serową do 1 cala. krawędzi. Złożyć krawędź ciasta na zewnętrznej krawędzi nadzienia.
Piec w temperaturze 400° przez 22-26 minut lub do złotego koloru.
Odstawić na 5 minut przed cięciem na kliny. Przechowywać w lodówce wszelkie resztki.