Tarta z porem i cebulą z ziołami Chèvre

Tarta z porem i cebulą z ziołami Chèvre
Tarta z pora i cebuli z ziołami Chèvre jest Wegetariańskie hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 4 i kosztuje $4.03 za porcję. Jedna porcja zawiera 966 kalorii, 23G białka, oraz 67 g tłuszczu. Jeśli masz jajko, pieprz, sól morska i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 69%, co jest dobre. Podobne przepisy to Tarta Ziołowo-Porowa, Tarta cebulowo-ziołowa, oraz Herb Chevre Fig Spread.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 42
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman WebWzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
2
Przetnij arkusze ciasta francuskiego na pół wzdłuż.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Ananasa, Obranego I Pokrojonego W Kostkę O Boku 1/2 Cala (ok1/4 Szklanki Ananasa, Obranego I Pokrojonego W Kostkę O Boku 1/2 Cala (ok
3
Wytnij paski o szerokości 1/4 cala z każdej strony każdego kawałka, w wyniku czego otrzymasz 8 długich pasków i 8 krótkich.
4
Posmaruj obramowanie o szerokości 1/4 cala na 4 większych podstawach z myciem jajkiem i umieść pokrojone paski ciasta na górze, aby utworzyć podniesioną krawędź. Naciśnij delikatnie, aby przylegać. Schłodzić ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
5
Wymieszać kozi ser z połową ziół w małej misce, aż będzie miękki i kremowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser KoziSer Kozi
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), OpcjonalnieNamoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
6
Rozprowadzić równomiernie na dnie każdej tarty i schłodzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
7
Na patelni rozgrzać oliwę z oliwek, dodać por i zieloną cebulę. Smażyć do miękkości i półprzezroczyste, o 5 protokół. Schłodzić do temperatury pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z IndykaFiliżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Świeżo Posiekane Liście Estragonu Do DekoracjiŚwieżo Posiekane Liście Estragonu Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
8
Masę porów ułożyć na kozim serze na środku każdej tarty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser KoziSer Kozi
Świeżo Posiekane Liście Estragonu Do DekoracjiŚwieżo Posiekane Liście Estragonu Do Dekoracji
9
Posypać pozostałymi ziołami i umieścić na blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), OpcjonalnieNamoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
10
Brush krawędzie ciasta z pozostałym umyć jajkiem, i piec 18 do 20 minut lub aż ciasto jest złocisty brązowy i chrupki. Pokroić i podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman WebWzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia41
Magazyn