Tarta z kukurydzą, boczkiem i zieloną cebulą
Kukurydza, boczek i zielona cebula tarta może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.98 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 18g białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 391 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz applewood-wędzony boczek, pieprz, ziarna kukurydzy i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby wykorzystać mleko o niskiej zawartości tłuszczu, można śledzić to danie główne z Solony Karmelowy Brownie Milkshake jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak ogromny spoonacular wynik 33%. Spróbuj Tarta Z Ziemniakami, Zieloną Cebulą I Boczkiem, Tarta Z Boczkiem I Cebulą, oraz Tarta z cebulą i boczkiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Gotować plastry boczku w dużej patelni nonstick na średnim ogniu 3 minut lub aż bekon jest lekko rumiane.
Dodaj kukurydzę i cebulę; smażyć 3 protokół.
Umieścić mieszaninę kukurydzy w dużej misce.
Dodać mleko, 2 łyżki sera, sól, pieprz, białka, i jajko; mieszać, aż dobrze wymieszane.
Pokryć 10 1/2-calowy Okrągły wyjmowany-dno patelni lekko sprayem do gotowania. Rozwiń ciasto na lekko posypanej mąką powierzchni i pozostaw 5 minut. Pat ciasto do dołu i do góry stronach przygotowanej patelni.
Umieść patelnię na blasze do pieczenia.
Do ciasta wlać masę boczkową i posypać 2 łyżkami sera.
Piec w temperaturze 375 przez 25 minut lub aż zestaw. Ostudzić tarta na patelni 10 minut na stojaku z drutu.