Tarta z kremem wiśniowo-kokosowym

Tarta z kremem wiśniowo-kokosowym
Tarta z kremem wiśniowo-kokosowym to Wegetariańskie deser. Ten przepis służy 10. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 344 kalorie. Na 88 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka żółtek, wody, skrobi kukurydzianej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Tarta Cherry & Coconut Milk Popsicles, Miodowo-tarta Wiśniowa Glazurowana łosoś z rustykalną tartą wiśniową salsą, oraz Cherry Cream Ciasto Francuskie Tarta dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Mąkę, cukier i sól połączyć w robocie kuchennym. Puls do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
2
Dodaj masło i pulsuj, aż masło będzie w kawałkach wielkości grochu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
3
Połączyć wodę z ekstraktem waniliowym i skropić mieszaninę. Impuls do połączenia, aż mieszanina przypomina grube okruchy – nie powinna być w pełni połączona w kulkę.Włączyć mieszaninę na kawałku folii i uformować w dysk o grubości około 1 cala. Jeśli masz problem z zrobieniem go razem dodaj jeszcze kilka kropli wody. Owinąć ciasto i przechowywać w lodówce przez 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
(polecane: Pillsbury Grands! Biscuits)(polecane: Pillsbury Grands! Biscuits)
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
4
Rozwałkuj ciasto na lekko posypanej mąką powierzchni do okrągłej 10 cali (aby dopasować okrągłą patelnię do tarty 9 cali) lub dopasuj prostokątną patelnię do tarty 4 cali x 13 cali. Łatwość ciasta na patelnię i naciśnij na boki, aby uformować.Schłodzić patelnię z ciastem w lodówce, podgrzewając piekarnik do 375 stopni F. wyłożyć ciasto folią i wypełnić ciężarami ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeże Ciemne Wiśnie, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Ciemne Wiśnie, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
5
Piec ciasto ciasto przez 15 do 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
6
Zdjąć folię i piec do złotego, 12 do 15 minut więcej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
1
Połączyć 3/4 szklanki (172g) mleka kokosowego z 2 łyżkami (30g) cukru w małym rondlu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 średnia Lub Duża Czerwona Cebula, Pokrojona W Kostkę1 średnia Lub Duża Czerwona Cebula, Pokrojona W Kostkę
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Podgrzewać na piecu na średnim ogniu, aż cukier się rozpuści i pojawią się bąbelki na krawędzi patelni.W międzyczasie w misce ubijamy żółtka i 3 łyżki (44 g) cukru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
3
Ubić skrobię kukurydzianą i pozostałą 1/4 szklanki (46g) mleka kokosowego w małej misce, a następnie dodać do mieszaniny żółtka, ubijając do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 średnia Lub Duża Czerwona Cebula, Pokrojona W Kostkę1 średnia Lub Duża Czerwona Cebula, Pokrojona W Kostkę
Opakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 CalaOpakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
1
Konfitury wiśniowe rozprowadzić równomiernie na dnie skorupy tarty.Łyżkę kremu z ciasta wyłożyć na wierzch konfitury i równomiernie rozprowadzić. Napełnij skorupę tarty, aby tuż poniżej góry; możesz mieć trochę kremu z ciasta w lewo.Wiśnie umyć i wsypać, a następnie pokroić na pół. Ułóż połówki wiśni na wierzchu kremu z ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Konfitury WiśnioweKonfitury Wiśniowe
Krem Do CiastKrem Do Ciast
Przetwory Truskawkowe O Niskiej Zawartości CukruPrzetwory Truskawkowe O Niskiej Zawartości Cukru
2 (3 Uncje) Opakowania Biszkoptów2 (3 Uncje) Opakowania Biszkoptów
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
2
Podawać natychmiast.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia1
Magazyn