Macadamia Coconut Cream tarta to deser, który serwuje 12. Jedna porcja tego dania zawiera około 6G białka, 35g tłuszczu i w sumie 446 kalorii. Za 100 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i podnieś żółtka, rum, kokos i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi ci smak domu. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 1 godzina. 3 osoby uznały ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 24%. Ten wynik nie jest tak wielki. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Tarta Kokosowa Macadamia, Tarta z gorzkiej czekolady, kokosa i orzechów makadamia (GF, Paleo, Vegan), oraz Czekolada, Kokos, Tarta Z Orzechów Makadamia (Bezglutenowa, Paleo, Wegańska).
Instrukcje
1
W małej misce wymieszaj mąkę i cukier.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
Pasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
2
Pokrój masło na kruche. Dodaj orzechy. Mieszaj żółtka, aż się połączą.
Dociśnij spód i do góry boki natłuszczonego 11-calowego. karbowana tarta z wyjmowanym dnem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeże Ciemne Wiśnie, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
4
Piec w temperaturze 350° przez 20-25 minut lub na złoty kolor. Ostudzić na ruszcie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
Posiekana Cebula (2 Cebule)
5
W małej misce posyp żelatyną rum; odstawić. W dużym, ciężkim rondlu podgrzej mleko kokosowe, cukier i mleko, aż wokół boków patelni utworzą się bąbelki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 średnia Lub Duża Czerwona Cebula, Pokrojona W Kostkę
Cukierki Dla Karłów
Pasek Skórki Cytrynowej
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Miód Cytrusowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
Cukierki Peachie-o
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
6
Ubij niewielką ilość gorącej mieszanki do żółtek. Wróć wszystko na patelnię, ciągle ubijając.
Gotuj i mieszaj na małym ogniu, aż mieszanina zgęstnieje i pokryje grzbiet łyżki.
8
Zdjąć z ognia; ubij w mieszance żelatynowej, aż się połączy. Szybko przełóż do miski; umieść miskę w lodowatej wodzie i mieszaj przez 2 minuty. Przykryj i wstaw do lodówki na 30 minut, mieszając raz.
Tarta naprawdę dobrze komponuje się z kremową Sherry, porto i Moscato d ' Asti. Powszechną zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremową sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. Możesz spróbować NV Solera Cream Sherry. Recenzentom podoba się to z oceną 4,5 na 5 gwiazdek i ceną około 17 dolarów za butelkę.
NV Solera Cream Sherry
Solera Cream Sherry ma genialny bursztynowy i głęboki miedziany odcień. Aromaty toffi i orzechów pekan, słodkie, solone aromaty orzechów i brązowych przypraw mają złożony karmelowy akcent. Słodkie wejście prowadzi do zaokrąglonego, bujnego, umiarkowanie pełnego podniebienia z długim, aromatycznym wykończeniem.