Tarta Z Kozim Serem Por

Tarta Z Kozim Serem Por
Tarta z kozim serem porowym wymaga ok. 45 minut od początku do końca. Na 3,22 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 17g białka, 48 g tłuszczu, oraz w sumie 761 kalorii. Ten przepis służy 4. Mieszanka do 5 porów, kawałki, sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Tarta Z Kozim Serem I Porem, Tarta z ziemniakami, porem i kozim serem, oraz Tarta ze szpinakiem, porem i kozim serem.

Instrukcje

1
Rozłóż piecrust i zwiń w 12-calowe koło na lekko nasmarowanej blasze do pieczenia. Złóż zewnętrzne 2 cale ciasta na, i zaciskane. Nakłuć dno skorupy widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
Batoniki Chrupiące Z Masłem Orzechowym W CzekoladzieBatoniki Chrupiące Z Masłem Orzechowym W Czekoladzie
1/4 Szklanki Posiekanej Pieczonej Czerwonej Papryki Lub 1 Słoik (2 Uncje) Pimientos, Odsączone1/4 Szklanki Posiekanej Pieczonej Czerwonej Papryki Lub 1 Słoik (2 Uncje) Pimientos, Odsączone
Do 8 śliwekDo 8 śliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
2
Piec w 425 przez 8 do 10 minut lub do lekko rumiane.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miękkie Bułki Hoagie, Pokrojone W 1/2-calowe KostkiMiękkie Bułki Hoagie, Pokrojone W 1/2-calowe Kostki
3
Usuń korzeń, twarde zewnętrzne liście i wierzchołki z porów, pozostawiając 2 cale ciemnych liści. Pory cienko pokroić; dobrze spłukać i osuszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
(i Tylko Porcje)(i Tylko Porcje)
4
Podsmażyć pory w gorącym oleju na patelni na średnim ogniu 8 do 10 minut lub do miękkości. (Nie brązowiej.) Wymieszać śmietanę, sól i pieprz; gotować, ciągle mieszając, 4 do 5 minut lub aż lekko zgęstnieje. Wymieszać z estragonem.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
(i Tylko Porcje)(i Tylko Porcje)
(duża Tuba)(duża Tuba)
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
5
Posypać 2 uncje (1/2 szklanki) koziego sera na dole skorupy; top z mieszaniną pora.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser KoziSer Kozi
Batoniki Chrupiące Z Masłem Orzechowym W CzekoladzieBatoniki Chrupiące Z Masłem Orzechowym W Czekoladzie
(i Tylko Porcje)(i Tylko Porcje)
6
Posypać pozostałym serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
7
Piec w 375 przez 18 do 20 minut lub aż złoty i bąbelkowy.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miękkie Bułki Hoagie, Pokrojone W 1/2-calowe KostkiMiękkie Bułki Hoagie, Pokrojone W 1/2-calowe Kostki
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia20
Magazyn