Tarta Z Ajerkoniakiem Żurawinowym

Tarta Z Ajerkoniakiem Żurawinowym
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 355 kalorii. Ten wegetariański przepis służy 10 i kosztuje 88 centów za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odebrać dżem żurawinowy, wanilia, cukier, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. To będzie hit w Twoim Boże Narodzenie wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Ciasto Żurawinowe Z Ajerkoniakiem, Sernik Z Ajerkoniakiem Żurawinowym, oraz Babeczki Z Ajerkoniakiem-Żurawiną dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Pulse razem wszystkie składniki skórki w robocie kuchennym tylko do formy ciasta. Nacisnąć ciasto równomiernie na dolną i górną stronę patelni z mąką palcami. Schłodzić skorupę do jędrności, około 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Umieść stojak piekarnika w pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
3
Wyłożyć skorupę folią i wypełnić ciężarami ciasta, a następnie piec, aż brzeg będzie bladozłoty, 20 do 25 minut. Ostrożnie usunąć folię i ciężarki ciasto i piec powłoki, aż krawędź jest złoty, a dół jest blado złoty, 15 do 20 minut więcej. Całkowicie schłodzić w patelni na stelażu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, OpcjonalniePieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Obniżyć temperaturę pieca do 149°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
1
W oczyszczonym robocie kuchennym mieszamy serek śmietankowy, Creme fraîche i cukier, aż do uzyskania kremowej konsystencji, około 1 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Creme FraicheCreme Fraiche
Teraz I Później CukierkiTeraz I Później Cukierki
1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
2
Dodać całe jajka, żółtka, bourbon, wanilię, gałkę muszkatołową i sól i proces do uzyskania gładkiej masy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Whisky Bourbon (zalecane: Maker's Mark)Whisky Bourbon (zalecane: Maker's Mark)
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
3
Roztopić dżem z wodą w małym ciężkim rondlu na umiarkowanie małym ogniu, mieszając do uzyskania gładkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gruby Wędzony Boczek Pokrojony W KostkęGruby Wędzony Boczek Pokrojony W Kostkę
DżemDżem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
4
Połowę dżemu równomiernie rozprowadzić na dnie skorupy (zachowując pozostały dżem w rondlu).
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
DżemDżem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
5
Pozostaw warstwę dżemu, aż ustawi się, około 5 minut, a następnie delikatnie wlej na nią mieszankę twarogu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Teraz I Później CukierkiTeraz I Później Cukierki
DżemDżem
1
Przykryć krawędź skorupy tarty tarczą lub folią i piec, aż wypełnienie jest ustawione, ale nadal drży lekko w środku, 35 do 40 minut (nadzienie będzie nadal ustawione, gdy ostygnie).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, OpcjonalniePieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
2
Chłodna tarta całkowicie w patelni na stelażu. Podgrzać pozostały dżem na małym ogniu, mieszając, aż do wylewania, następnie zalać nadzieniem i równomiernie rozprowadzić szpatułką. Tarta Chill, uncovered, aż ostygnie, co najmniej 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
DżemDżem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szpatułka OffsetowaSzpatułka Offsetowa
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Tuż przed podaniem usuń stronę patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
TrudnośćEkspert
Gotowe W25 hrs
Porcje10
Ocena Zdrowia1
Magazyn