Tarta winogronowo-Porzeczkowa z serem Fontina
Tarta winogronowo-Porzeczkowa z serem Fontina to Wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Jedna porcja zawiera 229 kalorii, 10g białka, oraz 7G tłuszczu. Na 75 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz mąkę kukurydzianą, skórkę z cytryny, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 27%. Spróbuj Tarta Z Pieczonym Serem Winogronowym, Tarta Z Czerwoną Porzeczką, oraz Tarta Szparagowa Fontinan dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć wrzącą wodę i porzeczki; odstawić 15 minut.
Przyciąć skórki z chleba; odrzucić Skórki.
Każdy kawałek pokroić na 4 Trójkąty; umieścić Trójkąty w jednej warstwie w 10-calowym naczyniu do quiche pokrytym natryskiem do gotowania.
Wlać 1/2 szklanki mleka na chleb; odstawić 5 minut. Top z porzeczkami, serem i winogronami.
Umieść mąkę w misce i stopniowo dodaj pozostały 1 szklankę mleka, mieszając trzepaczką do wymieszania. Wymieszać 1/3 szklanki cukru, mąkę kukurydzianą, skórkę cytrynową, białka i jajko; zalać tartą.
Skropić oliwą, posypać 1 łyżką cukru i rozmarynem.
Piec w 350 przez 45 minut lub do zestawu; ostudzić na stojaku z drutu.