Tarta Miodowo-Orzechowa

Tarta Miodowo-Orzechowa
Tarta miodowo-orzechowa może być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 58 g tłuszczu, oraz w sumie 825 kalorii. Ten przepis służy 8 i kosztuje $2.24 za porcję. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Mieszanka słodko-gorzkiej czekolady, woda, miód i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Tarta MIODOWA, daktylowa i orzechowa, Ciasto miodowo-orzechowe z miodowo-orzechowym karmelem, oraz Miodowo-tarta Wiśniowa Glazurowana łosoś z rustykalną tartą wiśniową salsą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W średniej wielkości ciężkim rondlu zagotować 1 szklankę cukru i 1/4 szklanki wody, mieszając, aż cukier się rozpuści. Przykryć i gotować na średnim ogniu, bez mieszania, 8 minut lub aż złoty, wirowanie patelni od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
PatelniaPatelnia
2
Wyjąć z ognia i stopniowo mieszać w śmietanie ubijającej (mieszanina będzie bąbelki z dodatkiem śmietany).
Składniki, których będziesz potrzebować
KremKrem
3
Dodaj masło, miód i sól, mieszając, aż będzie gładka. Wymieszać w pekan, i gotować na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
MiódMiód
SólSól
4
Zdjąć z ognia i całkowicie schłodzić.
5
Rozłóż 1 piecrust na lekko posypanej mąką powierzchni i zwiń w 11-calowe koło. Pasuje do 9-calowej zdejmowanej dolnej patelni. Przyciąć krawędzie. Zamrozić skorupę 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Forma TartaForma Tarta
6
Rozprowadzić mieszaninę orzechów pekan na skorupę. Rozłóż pozostałe kawałki i zwiń w 10-calowy okrąg.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
RolkaRolka
7
Umieścić nad mieszaniną, naciskając na dno skorupy do uszczelnienia; przyciąć krawędzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
8
Posypać 1 łyżeczką cukru. Zamrozić 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
9
Piec w temperaturze 400 przez 30 minut. Schłodzić na stojaku z drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
10
Umieść czekoladę w małej, wytrzymałej plastikowej torbie na suwak; uszczelnij. Zanurz w gorącej wodzie, aż czekolada się rozpuści. Wyciąć maleńką dziurkę w 1 rogu torby i skropić czekoladę na tarcie.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torby ZiplocTorby Ziploc
11
Posypać pozostałą 1 łyżeczką cukru.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia5
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn