Tarta migdałowo-gruszkowa może być tylko deserem, którego szukasz. Na 1,26 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 414 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz śmietanę do bicia, jajko, konfitury morelowe i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Tarta gruszkowo-migdałowa, Tarta Gruszkowo-Migdałowa, oraz Tarta Gruszkowo-Migdałowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozłóż kawałki; układaj na lekko posypanej mąką powierzchni.
2
Skręć w 12-calowe koło. Dopasuj do 10-calowej patelni z wyjmowanym dnem; wykończ nadmiar ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeże Ciemne Wiśnie, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
3
Ubić 4 łyżki masła, pastę migdałową, 1 łyżkę cukru, 2 łyżki brandy, 1/3 szklanki mąki i dalej 3 składniki na średniej prędkości mikserem do wymieszania; rozprowadzić w skorupie.