Spaghetti z sosem bolońskim
Spaghetti z sosem bolońskim może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.89 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 28g białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 412 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka sera philadelphia neufchatel, pomidory w puszkach, cebula i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Spaghetti z pikantnym Bolognese, Spaghetti i pikantne Bolognese, oraz Spaghetti z sosem bolońskim dla podobnych receptur.
Instrukcje
Gotować i mieszać cebulę w sosie na dużej patelni na średnim ogniu 5 min. albo aż będzie krucho.
Dodać mięso; gotować na średnim ogniu, aż zbrązowieje, często mieszając. Wymieszać z sosem pomidorowym i pomidorami. Doprowadzić do wrzenia; dusić na średnim-niskim 15 min., mieszając od czasu do czasu.
Tymczasem gotuj spaghetti zgodnie z zaleceniami na opakowaniu, pomijając sól.
Dodać Neufchatel; mieszać do rozpuszczenia.
Spaghetti odcedzić; umieścić w dużej misce. Top z sosem i parmezanem.