Tarta Kentucky Hot Brown

Tarta Kentucky Hot Brown
Przepis Kentucky Hot Brown Tart może zaspokoić swoje Południowe pragnienie w około 1 godzina i 50 minut. Na 1,76 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 556 kalorii, 23G białka, oraz 39g tłuszczu każdy. Jeśli masz parmezan, jajka, ser cheddar i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Kentucky Hot Brown, Kentucky Hot Brown Ww, oraz Kentucky Hot Brown dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 42
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Rozwiń piecrusts; stos na lekko nasmarowanej powierzchni.
3
Zwiń ułożone kawałki w 12-calowe koło. Dopasuj piecrust do 10-calowej patelni do głębokich naczyń z wyjmowanym dnem; naciśnij na karbowane krawędzie. Odciąć nadmiar piecrust wzdłuż krawędzi. Linia piecrust z folii aluminiowej lub pergaminu, i wypełnić odważnikami ciasta lub suszonej fasoli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola SuszonaFasola Suszona
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
Forma TartaForma Tarta
4
Umieść patelnię na wyłożonej folią blasze do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PatelniaPatelnia
5
Piec 12 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Wyjąć ciężarki i folię z piecrust, i piec 8 Więcej minut. Ostudzić całkowicie na blasze do pieczenia na stojaku z drutu (około 15 minut). Zmniejsz temperaturę piekarnika do 35
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
7
Indyka i kolejne 3 składniki w tartej skorupce na blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cała TurcjaCała Turcja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
8
Ubić razem pół na pół i 3 składniki, zalać indykiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cała TurcjaCała Turcja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
9
Piec w 350 przez 30 do 40 minut lub aż zestaw.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
10
Umieścić pomidory w jednej warstwie na ręcznikach papierowych; przycisnąć pomidory lekko ręcznikami papierowymi. Ułożyć na wierzchu tarty i posypać parmezanem.
Składniki, których będziesz potrzebować
ParmezanParmezan
PomidorPomidor
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
11
Piec 10 do 15 minut lub do rozpuszczenia sera. Ostudzić na blasze do pieczenia na stojaku z drutu 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik

Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel

Południe w menu? Spróbuj sparować z Rieslingiem, winem musującym i Zinfandelem. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Kuźnia Piwnice Classique Riesling z 4 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 21 dolarów za butelkę.
Kuźnia Piwnic Classique Riesling
Kuźnia Piwnic Classique Riesling
#31 Wine Spectator Top 100 2017 Najważniejsze wino Forge Cellars ma na celu ujawnienie prawdziwej natury rocznika i zbadanie terroir east SenecaLake. Fermentacja odbywa się z rodzimych drożdży w neutralnych francuskich barriques (65%), a pozostałe w stali nierdzewnej. Przy takim poziomie dojrzałości fermentacja trwała do późnej wiosny, aby zakończyć suszenie kości.Pigwa, cytryna, koper włoski i slatemingle z marcepanem i białą czekoladą, wsparte precyzyjną kwasowością.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 50 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia6
Magazyn