Tarta jabłkowa z kremem musztardowym i serem Streusel
Tarta jabłkowa z kremem musztardowym i serem Streusel wymaga około 45 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 225 kalorii, 1G białka, oraz 14g tłuszczu każdy. Na 57 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i podnieś cukier, musztardę, jabłka Golden delicious i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to Ciasto Z Kremem Jabłkowo-Cynamonowym Streusel, Budyniowa Tarta Jabłkowa, oraz Tarta Z Kremem Jabłkowym.
Instrukcje
W 1-do 1 1/2-Quart patelni na średnim ogniu, stopić masło i mieszać często aż złoty kolor, 5 do 7 minut.
W międzyczasie, w misce, z mikserem na średniej prędkości, ubić cukier, mąkę i suchą musztardę, aż dobrze wymieszane. Ubić w przygotowanej musztardzie i jajku.
Dodać gorące masło w cienkim, stałym strumieniu, ubijając, aż mieszanina ostygnie, 2 do 3 minut. Delikatnie wymieszać z jabłkami.
Łyżka mieszanki jabłek do ciepłego pieczonego ciasta maślanego i rozprowadzić poziom.
Ser streusel posypać równomiernie nadzieniem. Ustaw tartę na wyłożonej folią 12-na 15-calowej blasze do pieczenia.
Piec w piekarniku regularnym lub konwekcyjnym 350, aż streusel będzie złoty kolor, 45 do 55 minut. Jeśli krawędzie tart brązowy nadmiernie, zasłony lekko z folią. Schłodzić na stojaku około 1,5 godziny.