Tarta Dyniowa Waniliowo-Bourbonowa
Tarta dyniowo-waniliowa to Wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Jedna porcja zawiera 266 kalorii, 5G białka, oraz 12g tłuszczu. Na 96 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odebrać brązowy cukier, 3-mniej tłuszczu serek, dynia, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 26%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Ciasto Dyniowe Waniliowo-Bourbonowe, Bourbon-Karmelowa Tarta Dyniowa, oraz Bourbon Pumpkin Pie tarta a la Mode dla podobnych receptur.
Instrukcje
Aby przygotować skórkę, połącz pierwsze 3 składniki w misce.
Skropić masło na okruchy mieszaniny; wymieszać widelcem. Mocno dociśnij do dna i 1 cala w górę boków 9-calowej formy sprężynowej pokrytej sprayem do gotowania.
Piec w 350 przez 8 minut lub do lekko rumiane; ostudzić na stojaku z drutu.
Aby przygotować nadzienie, ubij serek śmietankowy, 1/2 szklanki cukru granulowanego i brązowy cukier w dużej misce z mikserem ze średnią prędkością, aż będzie gładki.
Dodać dynię i jajka; beat aż połączone, skrobanie boki miski w razie potrzeby.
Dodaj bourbon i następne 5 składników (przez zmielone ziele angielskie); beat 1 minutę lub aż połączone.
Wlać masę serową do przygotowanej patelni.
Umieść patelnię w dużej patelni do pieczenia; dodaj gorącą wodę do patelni na głębokość 1 cala.
Piec w 350 przez 35 minut lub do środka ledwo porusza się po stronie patelni jest dotknięty. Schłodzić całkowicie na stojaku z drutu. Przykryć i przechowywać w lodówce co najmniej 4 godziny lub przez noc.
W małej misce umieścić śmietanę i cukier puder; ubijać mikserem z dużą prędkością do uzyskania sztywnych szczytów.
Podawaj osłodzoną bitą śmietanę z tartą.