Tarta Dyniowa Imbirowo-Orzechowa
Imbirowo-orzechowa tarta dyniowa to Wegetariańskie przepis z 10 porcjami. Na 1,11 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 415 kalorii. Udaj się do sklepu i odebrać jajko, ciasto ciasto, cukier granulowany, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 45%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Tarta Z Dyni Imbirowej, Tarta Z Dyni Imbirowej, oraz Tarta Z Dyni Imbirowej.
Instrukcje
Płaszcz dno tylko 9-calowy Okrągły zdejmowany dół patelni z natryskiem do gotowania. Wciśnij ciasto do dolnych i górnych stron patelni. Dno i boki ciasta przebić widelcem.
Piec w temperaturze 375 przez 10 minut. Schłodzić na stojaku z drutu.
Połączyć cukier granulowany, ser, mleko, wanilia, przyprawa Pumpkin-pie, sól, dynia, i jajko w robocie kuchennym; proces aż dobrze wymieszane. Łyżka mieszaniny dyni do przygotowanej skorupy.
Połączyć orzechy laskowe, imbir, i brązowy cukier; posypać równomiernie mieszaninę dyni.
Piec w temperaturze 375 przez 45 minut lub aż zestaw. Cool 20 minut na stojaku drucianym.
Podawać z niskotłuszczowymi lodami.