Tarta Czekoladowo-Miodowo-Migdałowa

Tarta Czekoladowo-Miodowo-Migdałowa
Czekolada miód migdałowy tarta może być tylko deser szukasz. Jedna porcja zawiera 754 kalorie, 9g białka, oraz 39g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na $1.49 za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 11 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin i 42 minuty. Udaj się do sklepu i odebrać slivered migdały, ciężki krem, miód, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 41%, co jest solidne. Spróbuj Tarta miodowo-migdałowa z pomarańczowym Mascarpone, oraz Tarta śmietankowa z pomarańczami, miodem i prażoną skórką migdałową dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
3
Posmaruj dno i boki 9-calowej patelni sprężynowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Pocałunki Z Bitą śmietaną I Miniaturowymi CzekoladamiOpcjonalnie Pocałunki Z Bitą śmietaną I Miniaturowymi Czekoladami
4
Umieść krakersy graham i migdały w misce robota kuchennego. Proces, aż mieszanina tworzy drobne okruchy, około 15 do 20 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
50 Miniaturowych Kubeczków Z Masłem Orzechowym W Czekoladzie, Nieopakowanych50 Miniaturowych Kubeczków Z Masłem Orzechowym W Czekoladzie, Nieopakowanych
( 23)( 23)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Dodać masło i pulsować aż włączone. Naciśnij mieszaninę okruchów na dno przygotowanej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
6
Piec przez 12 minut. Schłodzić do temperatury pokojowej, około 20 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
7
W małym rondlu, ubij śmietanę i miód razem na małym ogniu, aż miód się rozpuści. Zwiększyć ciepło do medium i doprowadzić mieszaninę do tuż poniżej wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
8
Umieść chipsy czekoladowe w średniej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki (12 Uncji) Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Kawałków Czekolady (zalecane: Ghiradelli)2 Szklanki (12 Uncji) Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Kawałków Czekolady (zalecane: Ghiradelli)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
9
Wlać gorącą śmietanę na czekoladę i mieszać, aż mieszanina będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
10
Na przygotowaną skórkę wlać nadzienie czekoladowe. Przechowywać w lodówce przez co najmniej 5 godzin lub najlepiej przez noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
11
Poluzuj tart z boków patelni, uruchamiając cienką metalową szpatułkę wokół krawędzi. Odkręcić tartę i przełożyć na talerz.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
12
Pokroić w kliny i podawać.
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs, 42 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn