Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj czekoladowo-karmelowej tarty z orzechami makadamia. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 525 kalorii, 5G białka, oraz 34g tłuszczu każdy. Na 1,48 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz pod ręką lodowatą wodę, cukier, wodę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 271 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Złote monety z marakui, karmelowe migdałowe magiczne fasolki pokryte czekoladą i czekoladowe batoniki z Karmelu cynamonowego, Tarta Karmelowa Makadamia, oraz Tarta Karmelowa Makadamia dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
lub skorupa: mieszanka mąki, cukru pudru isalt w procesorze.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółty Owocowy Roll-up
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
2
Dodać masło i pokroić inusing on/off włącza się aż do mieszaniny przypominającescoarse posiłek.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
3
Dodaj 1 łyżkę wody lodoweji zmiksuj, aż utworzą się wilgotne grudki, dodając więcej wody lodowej przez łyżeczki do herbaty, jeśli mieszanka jest sucha.
Składniki, których będziesz potrzebować
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
4
Przenieś ciasto na patelnię o średnicy 9 cali z wyjmowanym dnem. Używając lekko posmarowanych mąką palców, mocno i równomiernie wcisnąć ciasto na dno i na górę patelni. Schłodzić skorupę 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
5
Umieść stojak na środku piekarnika i rozgrzej do 191°. skorupa linii z folią; wypełnij suszoną fasolą lub ciężarami ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola Suszona
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
6
Piec crustuntil blady złoty wokół krawędzi i boków są ustawione, o 20 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
7
Usunąć fasolę foiland; piec, aż skórka będzie złota i gotowane przez, O 14 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
8
Stelaż Transferto i ostudzić skorupę całkowicie na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
1
Doprowadzić śmietanę na wolnym ogniu wTwój mały rondel.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Do 2 łyżek Soku Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Zdjąć z ognia.
3
Dodaj czekoladę; mieszaj do uzyskania gładkiej konsystencji.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
4
Łyżka 3 łyżki ganache do 1corner małych plastikowych torebek wielokrotnego zamykania andseal; odstawić w temperaturze pokojowej forpiping.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4 I Nr 2
5
Rozłóż pozostały ganache nawet na dnie skorupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
6
Posypać posiekanymakadamia równomiernie na ganachelayer w skorupie. Zamrozić skorupę podczas przygotowywaniapełnienie szkliwa.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Połącz cukier i 1/3 szklanki wody w ciężkich średnich puszkach. Wymieszać z cukrem o średnio niskiej temperaturze rozpuszcza się cukier. Zwiększ ciepło i gotuj bez mieszania, aż syrop będzie złoty, od czasu do czasu szczotkując boki patelni mokrą szczotką do ciasta i wirując patelnią, około 8 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
3 Mrożone Niesłodzone Truskawki
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczotka Do Ciasta
Smażone Krewetki, Obrane
2
Wyjąć patelnię z podgrzewacza.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
3
Dodać śmietanę i masło; mieszać, aż wszystkie kawałki karmelu rozpuszczą się i mieszanina jest gładka. Dołącz termometr candybydać patelni i doprowadzić mieszaninę do wrzenia overmedium-wysokie ciepło. Gotuj bez mieszania termometr do pomiaru temperatury 240 ° F, około 2 1 / 2minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Karmelowe Bitki
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Cukierki Sour Brite Octopus
1 Do 2 łyżek Soku Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr Candy
Ostry Sos Z Oleju Sezamowego
Smażone Krewetki, Obrane
4
Zdjąć z ognia.
5
Whiskin vanilla i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
(po 1 Tubce) Schłodzone Ciasto Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczone
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
6
Wyjąć skórkę z zamrażarki. Pracując szybko, wlej nadzienie karmelowe do skorupy.Delikatnie potrząśnij tart pan, aby umożliwić napełnianietuttle równomiernie w skorupie. Ochłodzić całkowicie w temperaturze pokojowej, około 3 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki
Gruby Czerwony Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeże Ciemne Wiśnie, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
7
Wyjąć skórkę z zamrażarki. Pracując szybko, wlej nadzienie karmelowe do skorupy.Delikatnie potrząśnij tart pan, aby umożliwić napełnianietuttle równomiernie w skorupie. Ochłodzić całkowicie w temperaturze pokojowej, około 3 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki
Gruby Czerwony Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeże Ciemne Wiśnie, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
8
Miejsce zarezerwowane zamykana plastikowa torba z czekoladowym ganache w kuchence mikrofalowej i ciepła w odstępach 5-sekundowych tylko do miękkości i wylewania. Za pomocą nożyczek odetnij bardzo małą końcówkę z rogu torebki z bólem. Rurka ganache dekoracyjnie nadparamel wypełnienie w wzór crosshatch. Czekolada Chilluntil jest ustawiona, około 20 minutes.DO naprzód: może być wykonany 2 dni do przodu.Przykryć i schłodzić. Doprowadzić tartę do pokojutemperatura przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nożyczki Kuchenne
9
Usuń boki z patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeże Ciemne Wiśnie, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
10
Postaw talerz tartonowy.
11
Pokroić w kliny i podawać z lodami Vanilla, w razie potrzeby.