No-cook Chocolate tart może być dobry przepis, aby rozwinąć swoje pole przepis deser. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 46 g tłuszczu, oraz w sumie 480 kalorii. Na 1,38 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Mieszanka ekstraktu waniliowego, czekolada batonowa, złoty syrop i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Ten przepis jest lubiany przez 1196 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i lacto ovo Wegetariańskie dieta. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 26%, co nie jest zbyt wspaniałe. Użytkownicy, którym podobał się ten przepis, lubili również Ugotuj książkę: tarta Melasowa, Ugotuj książkę: tarta bananowa Tatin, oraz Ugotuj książkę: tarta ze szparagami i estragonem.
Instrukcje
1
Zmiażdżyć ciastka, umieszczając je w dużej, mocnej, plastikowej torbie na żywność i uderzając wałkiem do ciasta. Masło rozpuścić z syropem lub miodem w kuchence mikrofalowej, następnie wymieszać z herbatnikami. Naciśnij na podstawę i po bokach prostokątnej puszki o wymiarach 12 x 36 cm (lub okrągłej puszki o wymiarach 23-25 cm) i schłodź podczas napełniania.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 łyżeczki Startego Parmezanu
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Do 8 Dużych śliwek (około 1 1/2 Funta), Pokrojonych W 1/4-calowe Kliny
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
2
Rozbić dwa tabliczki czekolady i umieścić w dużej misce. Roztopić w kuchence mikrofalowej przez 2-3 minuty na Medium, mieszając w połowie. Wymieszać z ekstraktem waniliowym, następnie przesiać cukrem pudrem. Ubij śmietanę, aż utrzyma swój kształt, a następnie złóż do roztopionej czekolady.
Składniki, których będziesz potrzebować
(polecane: Pillsbury Grands! Biscuits)
Baton Czekoladowy
żółty Owocowy Roll-up
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
1 Do 2 łyżek Soku Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Wlać do przygotowanej puszki i wygładzić wierzch. Schłodzić przez co najmniej 2 godziny lub do 2 dni.
4
Tuż przed podaniem wyjmij tartę z puszki i wsuń ją na płaski talerz (najpierw poluzuj krawędzie końcówką małego spiczastego noża). Łatwiej będzie usunąć tartę, jeśli zostawisz ją w temperaturze pokojowej na 30 minut. Na środek tarty (lub na brzegach, jeśli tarta jest okrągła) wyłożyć kilka łyżeczek crme frache, a następnie polać je maliną, następnie lekko posypać cukrem pudrem.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółty Owocowy Roll-up
Z 50 Kaloriami
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up
5
Pokroić w cienkie plasterki i podawać z dodatkowymi malinami na boku.
Tarta może być połączona z Sherry, Moscato d ' Asti i Porto. Częstą zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremowym sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. Jedno wino, którego możesz spróbować to NV Johnson Estate Cream Sherry. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 19 dolarów.