Tarta czekoladowa bez gotowania

Tarta czekoladowa bez gotowania
No-cook Chocolate tart może być dobry przepis, aby rozwinąć swoje pole przepis deser. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 46 g tłuszczu, oraz w sumie 480 kalorii. Na 1,38 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Mieszanka ekstraktu waniliowego, czekolada batonowa, złoty syrop i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Ten przepis jest lubiany przez 1196 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i lacto ovo Wegetariańskie dieta. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 26%, co nie jest zbyt wspaniałe. Użytkownicy, którym podobał się ten przepis, lubili również Ugotuj książkę: tarta Melasowa, Ugotuj książkę: tarta bananowa Tatin, oraz Ugotuj książkę: tarta ze szparagami i estragonem.

Instrukcje

1
Zmiażdżyć ciastka, umieszczając je w dużej, mocnej, plastikowej torbie na żywność i uderzając wałkiem do ciasta. Masło rozpuścić z syropem lub miodem w kuchence mikrofalowej, następnie wymieszać z herbatnikami. Naciśnij na podstawę i po bokach prostokątnej puszki o wymiarach 12 x 36 cm (lub okrągłej puszki o wymiarach 23-25 cm) i schłodź podczas napełniania.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 łyżeczki Startego Parmezanu4-1/2 łyżeczki Startego Parmezanu
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Do 8 Dużych śliwek (około 1 1/2 Funta), Pokrojonych W 1/4-calowe Kliny6 Do 8 Dużych śliwek (około 1 1/2 Funta), Pokrojonych W 1/4-calowe Kliny
1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania
2
Rozbić dwa tabliczki czekolady i umieścić w dużej misce. Roztopić w kuchence mikrofalowej przez 2-3 minuty na Medium, mieszając w połowie. Wymieszać z ekstraktem waniliowym, następnie przesiać cukrem pudrem. Ubij śmietanę, aż utrzyma swój kształt, a następnie złóż do roztopionej czekolady.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nestle® Toll House® Półsłodkie Czekoladowe KąskiNestle® Toll House® Półsłodkie Czekoladowe Kąski
Baton CzekoladowyBaton Czekoladowy
5 Cukierków Peachie-O5 Cukierków Peachie-O
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Wlać do przygotowanej puszki i wygładzić wierzch. Schłodzić przez co najmniej 2 godziny lub do 2 dni.
4
Tuż przed podaniem wyjmij tartę z puszki i wsuń ją na płaski talerz (najpierw poluzuj krawędzie końcówką małego spiczastego noża). Łatwiej będzie usunąć tartę, jeśli zostawisz ją w temperaturze pokojowej na 30 minut. Na środek tarty (lub na brzegach, jeśli tarta jest okrągła) wyłożyć kilka łyżeczek crme frache, a następnie polać je maliną, następnie lekko posypać cukrem pudrem.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Peachie-O5 Cukierków Peachie-O
1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe
5
Pokroić w cienkie plasterki i podawać z dodatkowymi malinami na boku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego

Polecane wino: Cream Sherry, Moscato Dasti, Port

Tarta może być połączona z Sherry, Moscato d ' Asti i Porto. Częstą zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremowym sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. Jedno wino, którego możesz spróbować to NV Johnson Estate Cream Sherry. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 19 dolarów.
NV Johnson Estate Cream Sherry
NV Johnson Estate Cream Sherry
Bardzo aromatyczny z nutami orzecha laskowego, wanilii i odrobiną dębu, a następnie słodkimi rodzynkami i odrobiną drożdży. Czyste trwałe wykończenie. Teraz dobrze, ale nagrodzi tych, którzy pozwolą mu się starzeć"". Ulubiony napój przed posiłkiem. Rozważ to z orzechami przed obiadem jako aperitif lub po kolacji z deserem, zwłaszcza czekoladkami i deserami na bazie owoców. Również wspaniałe w chłodne popołudnia, podawane z biszkoptami do kąpieli w ""włoskim stylu"". "
TrudnośćŚredni
Gotowe W25 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Magazyn